Čiko, boli me, ali me uzmi i kidaj: "HOĆU DA ME RA*VALIŠ, DA ME UČINIŠ POHOTNOM" – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Čiko, boli me, ali me uzmi i kidaj: “HOĆU DA ME RA*VALIŠ, DA ME UČINIŠ POHOTNOM”

Osećao sam kako se ona meškolji ispod mojih usana i kako se izvija u plamenu nabujalih strasti. Njen me miris, dodir njenog tela i vrelina njene uspaljene pičkice sve više uzbuđivali približavajući me opasno preranome kraju i ja se vratih prvobitnoj nameri. Podigoh joj noge i svoju spravu usmjerih k cilju. Moj nabrekli glavić prekri njen uski otvor. Vrelina me je mamila i ja blago upreh. Nije išlo, ali došli smo predaleko da bi nas bilo što zaustavilo. Nakon malo upiranja glavić je uronio, ali dalje nije išlo. Videh joj na licu bolnu grimasu. Lagano popustih pritisak i ljubeći je, zapitah:

– Boli li te, Anitice? Da prekinem?

– Ne, ne, ne boli me. Samo nastavi. Slobodno me razvali, tvoja sam – rekla je i kao da se uplašila da ću odustati, zgrabila me je čvrsto svojim rukama u zagrljaj.

Iz iskustva sam znao da je iznenađenje uvek uspešno oruđe i oslonivši se na kolena, ja joj ga naglo zabih celog, do jaja. Na lice joj se vrati bolna grimasa, zubi su joj zagrizli usnice, ali se nije javila. Bez obzira na njenu bolnu grimasu znao sam da je sada prepreka savladana i da je taj rajski cvetić spreman da mi se potpuno preda, te nastavih žestoko da se nabijam u nju uzivajući u njenoj uskosti i nerazrađenosti. Ubrzo osetih žmarke oko kurca i znadoh da sam pred vrhuncem. Koji tren kasnije se moj gejzir rasprsnuo duboko u njoj i ja se opustih i izvalih pokraj nje. Ona je svoj vlažni obraz pritisnula uz moj i nežno me grlila drhćući kao trstika na vjetru. Kada sam skupio snage podigao sam se i vidjeh na svom kurcu i njenoj pičkici tragove krvi. Mazeći je i tepajući joj upitah kako joj je bilo.

– Malo je bolelo, ali je vredelo – uzvratila je uz slabašan smešak.

Nasmešio sam se na tu junačku izjavu i nežno je poljubio i ponovo se spustio pokraj nje. Nije me dugo puštala iz zagrljaja, sve vrijeme me nježno milujući i ja osjetih kako mi se kurac ponovo budi i postaje sve tvrđi u želji da još koji put okusi to mlado meso.

– Anita, ja te želim, ja te moram ponovo imati. Ja te se jednostavno ne mogu zadovoljiti. Ja ću poludeti ako ti ga ne zabijem – požudno sam joj tepao milujći joj meku kosu i ljubeći joj jebozovno telo.

– Uzmi me. Ja želim da me imaš, da mi razvališ pičkicu sa tom svojom ogromnom karinom. Ja hoću da me jebeš, da me učiniš pohotnom malom kurvicom – odgovorila mi je dahćući.

U ovaj pohod krenuh polako, njezno joj ljubeći i grickajući mlade sise. Ušao sam u nju pažljivo i lagano. Jebao sam ju ulazeći skroz do jaja, a onda bih stao malo i kružio po njenoj uskoj, vreloj unutrašnjosti, da bih ga naglo izvukao pa ponovo lagano i polako zabijao u Anitu. Ovaj je puta je i ona učestvovala u jebačini lagano vrteći guzom i nabijajući se na njega kada bih ga joj uvlačio obećavajući da će od nje vrlo brzo nastati izvrsna jebačica, što sam ja želeo u potpunosti iskoristiti u idućih nekoliko dana.

Bila je tijesna i moj je kurac to osećao, a to kao da ga je teralo da se još više dokaze i sve vreme mi se činilo da i dalje rasta i buja u njoj. Ubadao sam je lagano osećajući da nju samo bol sprečava da doživi orgazam i ja se sav posvetih zadatku da je dovedem k cilju. Kada se grčevito uhvatila za mene, tresući se u svom prvom orgazmu i sam sam živnuo i čvrstim, dubokim ubodima priveo sebe kraju. Osetio sam kako mi jaja pulsiraju, kako mi niz leđa prolaze žmarci, a onda sam eksplodirao zasuvši vrelu Eminu unutrašnjost mlazevima svoje sperme.

Tako isprepleteni smo dugo ležali u tišini. Kad mi je mali splasnuo, ne vadeći ga okrenuh je na sebe. Prelazio sam rukama preko njenih čvrstih bedara, guze, leđa i sisa. Ona me je ljubila po cijelom tijelu rukama mi mrseći kosu. Osjetih da je sretna, a i ja sam bio isto tako sretan, bez obzira na malu dozu osećaja krivice što sam je tako brutalno razvalio. Zato sam valjda sad i bio tako nežan s njom, dok se ona za to vreme lagano na meni poigravala, učinivši da mi mali opet očvrsne i uživa u njenoj vrelini.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt