Čiko, boli me, ali me uzmi i kidaj: "HOĆU DA ME RA*VALIŠ, DA ME UČINIŠ POHOTNOM" – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Čiko, boli me, ali me uzmi i kidaj: “HOĆU DA ME RA*VALIŠ, DA ME UČINIŠ POHOTNOM”

– Šta je malena? Što je? – upitah je.

– Ništa, ništa – mucajući je odgovorila.

Zatim podigla svoj suzni pogled, čist i prelep, kao uplašena srna i pogledala me.

– Ja Vas volim. Ja Vas želim – drhtavo je napokon izgovorila.

– O, lutko malena, pa i ja tebe volim – pokušao sam izvrdati mada sam bio svestan problema.

Pričao sam joj, objašnjavao, ali ona se sve više stiskala na moje grudi. I posle svega moje kreposnosti nestade i osetih je pod rukama onakvom kakva jeste, osetih je kao napaljenu mladu pičkicu. Naziralo se da ispod široke majice nema ništa. Male, lepe, tek propupele sisice su se ocrtavale ispod tanke tkanine. Kad sam je skinuo ispod videh dve najslađe breskvice koje čovek može da poželi i spustih usne na njih. Ljubio sam joj sisice usput joj raskopčavajući pantalone. Ni ispod njih nije imala ništa, golu kožu i njene plave dlačice okolo tek procvetalog pupoljka. Takvu, kao od majke rođenu, je polegoh na svoj krevet.

Sve ovo me je već dobrano uzbudilo i moj se kurac probudio. Kroz donji deo pidžame opirao se o njene butine i ja mu pomogoh da se oslobodi sputavajuće tkanine. Anita je, sva usplamtela, jecala i ljubila me naslepo, prelazeći svojim nežnim rukama i usnama po mojim grudima i ramenima. Bila je poželjna, sveža i vrela i ja sam se jedva suzdržavao da je ne nabijem odmah na kurčinu, ali sam hteo što duže da uživam, u tom lepom, jedrom telu. Kada sam se napokon našao preko nje i kada je moj kurac ušao u njenu šumicu, još jednom pomislih postupam li ispravno. Prstima potražih njen procep koji je bio sav vlažan, nabubren i vruć, ali osetih da je to ipak uznemiruje.

– Anita, želiš li to? – upitah, a u stvarnosti jedva čekajući da joj ga zabijem.

– Da, da, želim. Želim to prvo s Vama, samo s Vama. Želim da Vi budete taj koji će me prvi pojebati.

Taj me odgovor ohrabri te se odlučih da nastavim sa započetim. Ljubeći joj usne, lice i lepe, nabrekle sisice, lagano joj uzeh noge i razmakoh ih. Ukaza mi se njen crveni cvet, vlažan u sjajnoj plavoj šumici. Bio je tako svež, mirisan i izazovan da joj spustih noge i pođoh glavom u taj izazovni predeo. Dotakoh ga usnama, a jezikom potražih klitoris. Anita se sva strese i svoje ruke zari u moju kosu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt