Iznenadila me muževa reakcija – Ispovesti
Ispovesti

Iznenadila me muževa reakcija

Iznenadila me muževa reakcija… Sa vlasnikom sam firme u kojoj radim i to već duže od 5 godina. Udata sam imam dvoje djece i moj muž nikada nije posumnjao da ga varam.

Međutim, prije mjesec dana nas je bukvalno zatekao u mojoj kancelariji. Previše smo se opustili, zaboravili zaključati i na nesreću moj muž se baš tada pojavio. Kada nas je vidio potpuno se izgubio i sav bijesan krenuo je prema nama da na razdvoji, tuče… ni sama ne znam šta mu je bila namjera. Ja sam tada onako polu naga stala pred njega i pljusnula mu šamar. Rekla sam mu da ne bude budala, da ide kući i da nikome ništa ne govori dok ne popričamo.

Par sati kanije kada sam došla sve sam mu lijepo objasnila… Stan od 100 kvadrata i sve u njemu, novo auto od 25.000 eura, putovanja, ljetovanja, zimovanja… brendirana odjeća, ZNAČI SVE ŠTO IMAMO, je zahvaljujući meni i tome što sam se žrtvovala sve ove godine i što svakodnevno dopuštam matorcu koji je stariji od mene 20 godina da mi radi što poželi. Moj muž je samo sjedio i gledao u mene… Znate šta je rekao? “Pazite ubuduće malo bolje da vas ko drugi ne zatekne…” Iskreno nisam se nadala ovakvoj reakciji od njega, ali očigledno je da je lagodan život prevagnuo u odnosu na muški ponos. Nemate pojma kako mi je pao u očima.

BONUS ISPOVIEJST:

Dan našeg vjenčanja nikada neću zaboraviti… Zabavljali smo se 5 godina, bili prvi jedno drugome, ono ljubav iz srednje škole. Mislio sam da sam joj sve na svijetu, kao što je i ona meni…

Naime nakon što smo se vjenčali, ona je otišla u sobu da se presvuče, skine neudobnu vjenčanicu i obuče udobniju haljinu. Međutim nakon što se nije vratila nekih pola sata odlučio sam da provjerim gdje je, a kada sam ušao u sobu gdje se trebala persvući zatekao sam je sa njenom kumom… DA bila je u zanosu sa svojom najboljom prijateljicom, svojom kumom.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt