Sve ovo mi je mnogo teško palo – Ispovesti
Ispovesti

Sve ovo mi je mnogo teško palo

Sve ovo mi je mnogo teško palo… Prije 3 godine moj muž je usljed saobraćajne nesreće ostao nepoketan, prikovan za invalidska kolica.

Iako su mnogi mislili da ću ga napustiti, ja sam ostala uz njega, služim ga, brinem o njemu. Međutim, prije mjesec dana sam ga prevarla sa drugim, prvi put u životu i osjećala sam nevjerovatnu krivnju.

Nisam mogla da trpim da živim u laži i prije par dana sam mu sve priznala, rekla sam mu da sam ga prevarila, a on mi je tada kretko rekao: “Kakvo je vrijeme vani, možemo li u šetnju…” Srce mi se rasulo u milijon komadića. Kao da se ništa nije desilo… Kako je dobar, zašto mu se moralo to desiti. Ako ima na svijetu savršen muškarac to je moj muž. Vjerujte da živim 3 života nikada više neću pogledati drugog muškarca, pasti u iskušenje, ma koliko god da mi bude taško. NIKADA!

BONUS ISPOVIJEST:

Život mi je postao savršen… Sa samo 17 godina ostala sam trudna i šla sam u srenju školu i to je za mene bila katastrofa. Otac djeteta u mom stomaku bio je moj dečko, 5 godina stariji od mene i kada sam mu rekla da sam trudna on mi je rekao da treba da zadržim dijete, da ne abortiram.

Iskreno nisam tako željela, plašila sam se, ipak imala sam samo 17. Poslušala sam ga, a zbog trudnoće sam morala napustiti i školu. Međutim kada sam se porodila, samo dan nakon što sam rodila moj tadašnji dečko je došao sa svojim roditeljima te mi rekao da će me oženiti čim napunim 18 godina.

Tek tada mi je pao ogroman kamen sa duše. Znala sam da me voli, ali ipak plažila sam se da se na kraju ne predomisli, da ne okrene leđa i meni i našem djetetu. Mnogo sam rizikovala, ali isplatilo se. Dugo smo u braku i pored ovog “neplaniranog” djeteta imamo još troje djece. Školu sam završila naknadno, čak i fakultet, ali to je druga priča. Bila sam na rubu života, mislila sam da je kraj, a ustvari to je bio samo početak jednog bajkovitog života.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt