Život je pred nama – Ispovesti
Ispovesti

Život je pred nama

Život je pred nama… Muškarac sa kojim sam u vezi već skoro dvije godine postao je otac po četvrti put. Na žalost ne sa mnom, već sa svojom još uvijek suprugom. On ima 40 godina, a ja samo 20 i ponekad mislim da me samo iskorištava i da se nikada neće rastati i mene oženiti.

Nakon ovoga bila sam baš razočarana. Zbog toga sam mu rekla da želim da s odmah razvede i da mene oženi ili on i ja više ne postojimo jedno za drugo. On mi je tada rekao da to nije problem i da će se to desiti vrlo skoro.

Zamolio me da se strpim do proljeća da se barem žena sa kojom je još vuijek u braku ne oporavi od carskog reza. Kaže imala jako težak porod i ne bi bilo uredu da je u takvim okolnostima ostavi. Realno je u pravu, ono ako sam mogla čekati dvije godine mogu sačekati i još par mjeseci, mlada sam, život je pred nama. Kako sam sretna uz njega, kada mislim da sam ga izgubila on tako lijepo razgovara sa mnom. Baš sam sretna, jedva čekam proljeće i da konačno kroz grad prođemo zajedno, bez da se krijemo po vikendicama i hotelskim sobama. Počela sam da odborjavam.

BONUS ISPOVEST:

 

GROM ME JE UDARIO! Osetila sam svaku žilicu mladog mesa!

 

Nisam stigla dugo razmišljati o tome da se pokazujem gola. Poveo me je do ruba balkona, lagano me je nagnuo. Cice su mi slobodno visile preko ograde za koju sam se držala. Prišao je i uveo svoj kurac u mene.

Bio je opet sasvim tvrd. Jebao me zaista lagano i nežno. Stalno sam se ogledala ne bih li videla da neko gleda. Nikog nisam videla.

Nešto se pomaklo u grmlju ispod balkona. Sigurno neka mačka – pomislila sam. Nije se baš vidjelo, jer je bilo u senci pa taj deo mesečina nije obasjavala. Baš ta mesečina na balkonu davala je posebnu draž ovoj jebačini. Osećala sam svaku žilicu njegovog kurca. Kako sam tek svršila, rajski, istodobno osetila sam izlivanje vruće tečnosti u pički. Teškom mukom sam suzdržavala jecaje i vrisak. Mislim da je ovo jebanje bilo najbolje večeras. Definitivno najbolje. Prošla nas je euforija prvog seksa zajedno i mogli smo se opustiti i uživati. Vlado nije krio svoje zadovoljstvo.

Uredili smo se, popili još jednu čašicu i poljubili za pozdrav. Pozvala sam muža na mobitel. Gorio je od želje da čuje kako je bilo. Iskapio je čašu vina kad sam došla do trećeg svršavanja. Kad sam došla do jebačine na balkonu pitao je:

– Ko vas je gledao kako se bestidno jebete?

– Misliš da je neko gledao. Ja nisam nikoga videla. Doduše, šušnulo je dole nešto u grmlju, ali mislila sam da je mačka, ali nikog nisam primetila.

– Ti si stvarno naivna. Dečko nije mogao doći k sebi da će imati tako rasnu pičku.

Hteo se pred svojim drugovima pohvaliti s tim kakvu pičku jebe. Pozvao ih je da se sakriju pod balkonom kad padne mrak, a on će izvesti komad golog i jebati je pred njima. To je i napravio.

– Misliš da su nas klinci gledali kako se jebemo? Ako jesu, onda su imali šta videti.

Siguran sam u to.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt