MATORKA ZA PAMĆENJE! Halapljivo ga je lizala i držala obema rukama! – Ispovesti
Ispovesti

MATORKA ZA PAMĆENJE! Halapljivo ga je lizala i držala obema rukama!

Vraćao sam se sa jedne žurke u gradu, pa kako mi je otisao noćni bus krenuo sam peške kući. Nije prošlo ni 10 minuta, a pored mene se zaustavio neki mercedes koji je vozila jedna žena od 45 godina i ponudila mi da me odveze kući, na što sam naravno i pristao. Vožnja je protekla u neobaveznom čavrljanju, ali ja sam krajičkom oka posmatrao tu predivnu ženu u zrelim godinama koja je bila obučena u nekom skupom crnom kompletu i predivnim crnim svilenim čarapama i cipelama sa visokom štiklom.

Mirisala je nekim erotskim mirisom zrelosti koji je budio iz sna moj kurac u pantalonama. Počeo sam se meškoljiti da ne primeti da sam se uzbudio, ali sam zakasneo pošto sam video njen osmeh na licu. Posle pola sata stigli smo kod mog stana, a na moje iznenađenje ta žena bila je moja komšinica u drugoj zgradi koju nikad nisam video.

Ponudio sam da dođe kod mene na kafu da joj se zahvalim, a na moju radost je prihvatila. Kada smo ušli u stan ona se raskomotila na krevetu, a ja sam otišao da skuvam kafu. Seo sam pored nje da bolje osetim toplotu njenog tela.

Ona je stalno premeštala svoje predivno oblikovane noge u svilenim čarapama, da mi je krv bubrila u kurcu koji samo što nije pukao! Primetila je da je gledam stalno u stopala pa mi je rekla:

-Sviđaju ti se moje noge?

-Naravno gospođo!

-Pa što se stidiš da ih pipneš! Više nisam mogao da izdržim, uzeo sam obe noge izuo je i počeo da je ljubim i ližem što sam slađe mogao. To joj se sigurno dopalo, jer je počela da stenje i uživa. Ona je za to vreme otkopčala moje pantalone, i onakvog kurca u punoj snazi stavila u usta. Nisam mogao da verujem da jedna žena u godinama tako puši, dudla, sisa do korena da sam mislio da cu odmah da joj svršim u usta i po kosi.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt