“Neplanirano sam zatrudnila” – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Neplanirano sam zatrudnila”

Počelo je da kulminira sve, on je špricao u mene, a ja sam svršavala dok je onaj gledao. Svi troje smo na neki način bili zadovoljni. Pogledala sam na vrata, nije ga više bilo. Posle nekoliko sati moj prijatelj je otišao, a ja sam onako zadovoljna posle dobrog seksa ležala i gledala neki program na tv. Bilo je oko 4 ujutro, nedelja. Ustala sam se da donesem nesto za piže jer sam bila žedna posle vina i seksa. Samo u providnoj spavačici, bez gaćica, jer sam se nadala da on spava. Pošla sam u kuhinju, prolazeži kraj njegovih vrata, sa onom istom, znatiželjom. znatielja ali da Ušla sam u sobu. Spavao je na leđima pokriven do pola.

Polako sam prošla kraj njega i zatvorila tiho prozor. Kad sam se vraćala, i dalje je spavao. Bio je otkriven i go. Kurac mu je bio uzdignut i jako velik. Začuđeno sam ga gledala. Uzela sam čarsaf da ga pokrijem. Polako sam ga navlačila do onog dela, ali taj prizor i tako veliki kurac nikada nisam videla. Kad je jebao onu malu bio je više u njoj pa ga nisam videla celoga. Ali sada… Osetila sam da diše malo drugačije, malo kao dublje. Ne znam zašto, ali uzela sam kurac u ruku i odmah ga stavila u usta i počela sam da ga sisam tako polako i nežno, žmurio je i stenjao lagano. Osetila sam kako mi rukom nežno miluje bedro i ide sve dublje prema mojoj pički koja je već spremna i mokra čekala dalji ishod događaja. Nastavila sam da ga sisam i dalje. Milovao mi je mokru pičku, a ja sam i dalje sisala taj tvrdi mladi kurac.

Podigla sam se i skinula spavačicu. I dalje je žmurio. Polako sam sela na taj opasan stroj koji je popunjavao sve u meni. Zastenjala sam jako kad je ušao celi. Polako sam se nabijala, uh kako je to bilo super. Otvorio je oči, iz usta mu je izlazio krik zadovoljstava. Skakala sam po najvećem kurcu ikada. Nisam ni sanjala da tako mlad momak može imati tako veliki kurac. Stani malo zamolio me ,te iz ladice izvadio kurton. Legao je među moje noge i stavio ga unutra celog. Zaplovili smo u bludne radnje. Jebali smo se i niko nas nije gledao. Najžešće je bilo otpozadi. Kad je uvalio tu kurčinu u mene sva sam se stresla.

Nastavio je da me jebe. Ubzo je zastenjao i jako ga nabijao. Svršio je taj mladi pastuv,ali nije stajao. Nastavio je da me jebe, malo se spustio u mene ali sam lagano zamešala i brzo se dizao. Mali je jebao tako nežno i lepo, a ja sam primala taj kurac, stenjala i uživala uz jači prodor kurca u mene .Vrisnula sam koji put što ga je činilo jos zanosnijim.Svršila sam baš lepo. Dok sam svršavala on me je i dalje jebao. Zastao je na trenutak. Nikada nisam polizao pičku koja je svršila. Rekao je, i počeo da mi liže pičku.

Taj osećaj je bio vrhunac bludne radnje. Ponovo ga zavukao u mene. Neumoran je bio. Stvarno me je rasturio. Pre nekoliko sati izjebao me je prijatelj, a sada me rastura ovaj kurati mladić. Umoran je legao na leđa, a ja sam ponovo sela i natakla se na taj kurac. Jebala sam se onako kako sam htela, sporije pa brže. Nabijala sam se jako želeći da svrši, da bude zadovoljan. Zastenjao je jako. Punio je kurton spermom. Sve je gorelo u mojoj pički. Legli smo umorni. Za nekoliko trenutaka izašla sam iz sobe i zatvorila vrata. n

Niko više nije virio. Sve se dogodilo tako brzo i svi učesnici ove prič su bili zadovoljni.

Za nas dvoje još uvek traju bludne radnje.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt