“Neplanirano sam zatrudnila” – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Neplanirano sam zatrudnila”

Kasno me je dovezao kući, povela sam ga unutra da se pojebemo. Baš sam poželela dobar seks, a pomalo i u nadi da će i nas neko gledati. Skinuli smo se brzo, odmah sam uzela njegov kurac u ruku i polako ga drkala, kad se digao do maksimuma stavila sam ga u usta i počela da ga sisam.

Topio se među mojim debelim usnama.Tako sam ga strasno sisala, da mi je pička bila sva mokra. U njoj je sve pulsiralo. Legla sam na leđa, a on je počeo da mi ljubi i liže pičku i guzu.

-Kako lepo mirišiš rekao je i nastavio da mi lize obe genitalije. Stenjala sam jako, daj mi ga unutra, odmah ga je stavio.Nije bio velik, ali dovoljan da me umiri.

Znao je da jebe, imao je iskustva. Jebavao me onako kako baš ja volim ali sve me nekako i nešto skakljalo iznutra, te sam više puta pogledala prema odškrinutim vratima. Okrenula sam se da me jebe od straga. Ceo je ušao u mene i zastenjala sam jako. Toplim dlanovima uzeo je moje sise, milovao ih i u isto vreme ispunjavao moje požude. Sve je izgledalo super osim onog iščekivanja u meni.

-Još, još, tako me jebi- zavapila sam zadovoljna, čekajući radnika za treću smenu. Zanesena u jebavanju zatvorila sam oči i mešala. Pička mi je bila tako sočna. sSkovi su curili iz nje. Jebao me savršeno, zadovoljno sam mešala, a kad sam otvorila oči ugledala sam ono što sam iščekala. Dok me je moj dečko tucao odozdo, on me gledao u oči.

Osetila sam nešto što nikada u životu nisam. U grudima mi je bio veliki pritisak i neka toplina, a u pički je bio vulkan koji će ekspoldirati svaki čas. Pritvorio je malo vrata i nastavio da gleda, a ja sam se na granici eksplozije tako jako nabijala na kurac.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt