Mrzila sam svoje dijete – Ispovesti
Ispovesti

Mrzila sam svoje dijete

Nakon što sam se porodila malo derište koje sam rodila mrzila sam iz dna duše, a veću mržnju sam osjećala samo prema mom mužu koji me je uvalio u taj problem, problem rađanja gdje sam pretrpila neviđenu bol, kao nikada u životu. Ko je prošao dobro zna o čemu govovrim.

Uopšte me nije sramota da kažem da kada sam vidjela prvi put sina prema njemu nisam ništa osjećala, ništa osim MRŽNJE tolike da sam željela da umre. To malo derište, koje mi je nanijelo toliku muku i bol sam samo par dana nakon porođaja počela da gledam drugim očima, očima majke, ljubav koju sam osjetila i koju osjećam sada, kada sam zaboravila na bol koju sam preživila na poroćaju, riječima ne mogu opisati.

Jedini način na koji se može pokazati koliko ga volim je taj da kada bi trebalo život dati za njega, bez razmišljanja bih ga dala. Sada kada se sjetim tog vremena stidim se sama sebe, al valjda to tako treba da bude, svjesna sam da nisam loša majka i to je najvažnije

BONUS ISPOVEST:

 

NAPALJENA I VRELA! Nabadala se na njega kao pomahnitala, a ona se spustila dole …

 

– Zovem se Dragan, imam 35 godina i radim u jednoj maloj privatnoj firmi, a u kancelariji sedim sa koleginicom Dankom, koja je starija od mene 12 godina, ali izgleda bar deset godina mladja, uz to je jako zgodna, i uvek mi je bila fantazija da budem sa njom (visoka oko 1,70, crna kosa do ramena, lice nekako jebozovno, sise dvojka ali zategnuta, noge dobre, guza odlicna). Naravno, nikad nisam ni probao, jer je ona prilicno verna svome muzu, I ima neka konzervativnija shvatanja. Mnogo njih joj se nabacivalo ali ih je lagano sve odreda odbila. I ja sam ozenjen imam dete, pa se ni zbog toga nisam usudjivao da nesto probam. Sve dok…

Pre cetiri godine, petak, sedimo nas dvoje u kacelariji i pricamo. Ja kazem da mi zena i dete idu za vikend kod njenih i da cu biti sam, taman da se naspavam ko covek. Ona rece da je njoj muz vec dva meseca u inostranstvu na radu, i da se ona naspavala ali da ima druge probleme. Ja je upitah koje a ona rece, da nije lako dva meseca biti u apstinenciji. Ja se nasmejah, i rekoh joj da je bar njoj lako da nadje nekog da joj pomogne, samo treba da izabere i imace ga sigurno. Ona se smejuljici rece da je taj kog bi ona rado propustila kroz sake za nju nedostupan, a ovi koji su joj se nabacivali je ne interesuju. Ja kazem da ne verujem da bi nju bilo ko odbio i da ako zeli tog nekog ko joj je nedostupan da mu to predlozi i da sam siguran da je nece odbiti. Ona rece da li sam siguran da je taj neki nece odbiti, a ja ponovih da sam siguran. Gledala je u mene nekih pola minuta cutke, a onda je rekla, ok pitacu ga, pa cemo videti da li si u pravu.

Ja ponovih da je to gotovo stvar, i da nema sta da razmislja. Ona ustade i sede na stolicu pored mene. Nosila je mini suknju crne boje, mrezaste carape, a gore neku bordo kosuljicu, koja je bila raskopcana tako da se video crni cipkasti brus, i crtica pribijenih grudi. Prekrsti noge, pogleda u mene i rece: Kolega, jel hoces da mi pomognes da prebrodim apstinenciju? U trenu sam pocrveneo kao semafor, srce mi lupalo ko ludo, a u stomaku zmarci. Ja iznenadjen, zamuckujuci, pitam pa otkud to, kako ja… Ona rece da sam rekao da je niko nece odbiti, i sta ce sada biti. Ja malo dodjoh sebi, pa reko da hocu da joj pomognem ali kako to da izvedemo… Ona me prekinu i rece da je to vec neko vreme smisljala (covece, pa ona je mastala o seksu sa mnom!!!), i da ce mi reci kakav joj je plan. Rece posto smo za vikend oboje sami, i to jos od tog petka popodne, da ja to vece oko deset sati uvece dodjem kod nje, ali da moramo da pazimo, da neko ne vidi kada ulazim u njenu zgradu i u njen stan, jer ako neko vidi nece biti tesko pretpostaviti zbog cega sam ja tu. Rece da cemo se cuti, predvece, i dogovoriti oko detalja. Ustade, podje ka svom stolu, stavi desnu ruku na guzu i okrete se pogleda ka meni, nasmeja i pogleda prema svojoj guzi i nogama, i rece da cemo se lepo provesti. Nije mi padalo na pamet da vise bilo sta pitam niti da nesto razradjujem, da se ne bi predomislila. Do kraja radnog vremena je ostalo pola sata, samo sam razmislajo kako da mi se nabrekla kurcina vrati u normalu, kako bih mogao da ustanem i odem kuci.

Kraj radnog vremena, polako smo krenuli ka vratima kancelarije i ona zastade ispred mene, uhvati me za ruku i poljubi u obraz, i rece da jedva ceka vecerasnji susret. Uz neverovatne poteskoce sam se obuzdao da se kita opet ne digne. Izadjosmo iz firme. I dokle god sam mogao da je vidim, posto zivimo u razlicitim pravcima, okretao sam se da je vidim, a ona se stalno okretala za mnom. Na putu do kuce sam razmisljao da li ja ovo samo sanjam, ili ne?! Nekako dodjoh kuci, zena i dete su vec otisli, a ja odmah zakljucah vrata i kretoh da se skidam, posto su mi gace bile bukvalno mokre od sokova iz glavica, a kako sam se skinuo, kurcina se odmah digla. Razmisljao sam da li da ga izdrkam, kako ne bih uvece brzo svrsio, kada mi je stigla poruka od nje: Nemoj slucajno da ga drkas, hocu da vidim koliko sam te napalila, i hocu da vidim sve sto izlazi iz njega! Uh, jedva sam se nekako uzdrzao. Pokusao sam da spavam, ali nema sanse. Par puta sam se tusirao hladnom vodom, ali bez uspeha. Nekoliko puta sam imao napade grize savesti, jer nikad nisam prevario zenu, ali je pozuda bila tolika, da sam brzo to prebrodio. Razmisljao sam da ga ipak izdrkam, pa cu nakon toga da se prizovem pameti i onda cu joj reci da bi to bila greska ako to uradimo…Ipak nisam, pomisao na to kako je kresem, je bila jaca od svega. Vreme je sporo prolazilo. Oko osam uvece sam otisao da se istusiram i da se sredim, sa akcentom na sredjivanje genitalija, pre svega sam i kurac i muda, dobro isprao sapunom nekoliko puta, da se slucajno ne bi osecali. Oko devet sati sam cuo zvuk sms poruke. Pomilslio sam da je sad napisala da se ipak predomislila, da ipak to ne radimo, i samo sam mislio u sebi, samo da nije odustala, samo da nije odustala. Citav minut nisam smeo da otvorim poruku zbog straha sta je napisala. Ipak otvorih, i procitah: Jel se spremas? Nemoj veceras da mi omanes! Uh, pade mi kamen sa srca! Napisah joj da sam spreman ko zapeta puska! Ona odgovori da ce oko deset da mi javi da krenem, ali da idem nekim sporednim ulicicama, i da joj se javim kad stignem kod njene zgrade kako bi videla da li ima nekog na hodniku, i da ugasi svetlo, kako bi me mrak sakrio.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt