Tata i mama nisu zajedno – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Tata i mama nisu zajedno

Prodavnica je bila blizu pa sam se vratio vrlo brzo, čuo sam pljuskanje vode iz kupatila i video da su vrata otvorena. Radoznalost i uzbuđenje su me naterali da pogledam unutra i onda sam je video onako golu, mokru i raskošnu. Kurac mi se ukrutio kao nikad u poslednjih 10 godina.

Nije me videla da sam gledao ali kad je izašla videla je moje pantalone koje su htele da puknu i samo se nasmejela njenim punim ustima. Prišla mi je lagano i pomazila me po njemu i rekla da joj se sviđa to što vidi. Ja od uzbuđenja nisam stigao ništa da kažem ona je već otkopčavala šlic lagano i govorila kako ga treba osloboditi da diše i da je i njemu vrućina.

Iskočio je iz bokserica kao pod naponom a ona ga je uhvatila svojim debelim mekanim prstima i počela da ga drka. Zadigla mi je majcu i počela da mi gricka bradavice nepuštajući mi kurac koji je eksplodirao takvom silinom da sam je celu isprskao spermom.

Nije ga pustala dok nije iscedila i poslednju kap. Počela je da diše ubrzano i znao sam da je na mene red. Položio sam je na sto, zadigao njenu tesnu suknju, svukao gaćice i zaronio u njenu već vlažnu i mirišljavu pičku. Nisam je lizao ni par minuta kad je svršila uz glasne uzdahe i grčeve.

Dok sam je slušao kako svršava meni se ponovo digao, videla je to i spustila je glavu preko stola i rekla da joj ga prinesem ustima da ga liže i puši. Lizala ga je pohotno i malo grubo ali je meni prijalo. Svršio sam opet i isprskao je po ustima i sisama a ona je hvatala svaku kap i usisavala u sebe.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt