Tata i mama nisu zajedno – Ispovesti
Ispovesti

Tata i mama nisu zajedno

Nakon 20 godina braka mama je ostavila tatu, a samim tim i mog brata i mene :(… Otišla je pre 2 dana,brat ima 15 godina a ja 17.

To veče kada sam saznala je odlučila da ode (tata je uhvatio u hot dopisivanju sa drugim oženjenim čovekom (ne prvi put)) bila sam slomljena,nisam spavala celu noć,kada sam “ustala” bilo mi je malo lakše nego kada sam legla ali nedovoljno da bih otišla u školu, ceo dan sam provela sa tatom i batom i uveče kada sam legla spavala sam kao beba.

Večeras ona dolazi po sve svoje stvari i odlazi zauvek,neće moći da se vrati jer nije oterana,a nama je ostavila samo okaljano ime i sramotu.Ne znam kako se trenutno osećam,sve mi je pomešano.Ne znam kako ću izdržati njen odlazak,želim da nas troje krenemo ispočetka ali ne znam kako ću sve izgurati.

BONUS ISPOVEST:

 

TOPIO SAM SE SA RASNOM KOLEGINICOM: Svršila je na kancelarijskom stolu uz glasno stenjanje

Upoznao sam je na poslu. Zove se Zora i radi u mojoj zgradi. Bila je tu da mi pomogne oko popisa materijala. Od prvog trena mi se svidela, krupna, sa velikim guzovima i sisama koje su se prelivale iz njenog dekoltea, imala je nesto opasno jebozovno u sebi.

Svaki put kad bi me pogledala sa njenim krupnim očima ili prosla pored mene osetio bih neke trnce po kičmi, a kurac bi počeo da mi se meškolji. Vesele je prirode, smeje se i stalno peva i brzo i lako smo se sprijateljili. Posao je potrajao danima ,a ja sam se u međuvremenu raspitao o njoj.

Saznao sam da je udata, da ima decu, da ima muža pijanca i da mnogo voli da se tuca. Povezivali su je sa raznim likovima i ispade da je jebalo pola firme. Ali sve sam ja to hteo da proverim a iako mi se sviđala imao sam neki strah da li ću ja to zadovoljiti i ako je istina sta se sve priča , gde se ja tu uklapam.

Dugo sam u braku i kao i svi muškarci koji nisu dugo jebali ništa sa strane bio sam malo u frci, šta i kako raditi. Brak ti nekako ulije sigurnost jer sa ženom znaš na čemu si ali muški crv je proradio u meni, morao sam da pokušam makar se obrukao. Polako sam u našim razgovorima počeo da provlačim priče o seksu i sve duže da zadržavam ruku na njoj ili da se kao slučajno dodirnemo grudima u prolazu. Nije se bunila i samo se smeškala.

Jedno letnje popodne ostali smo sami u kancelarijama jer su svi pobegli ranije zbog vrućine. Ona me upitala da li žurim negde, a ja sam rekao da ne ionako supruga radi popodnevnu smenu pa bih sam bio kod kuće i da mi ne smeta da ostanem da završimo. Pošto je bilo jako vruće pitao sam je da odem da kupim neki sok da se osvežimo rekla je da može i da bi joj baš prijalo, a da će ona za to vreme malo da se umije i osveži.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt