ISPLIVALI INTIMNI SNIMCI POZNATE SRPSKE VODITELJICE! DECI ZAPRETILA DA U ŠKOLI NE POMINJE DA IM JE MAJKA.. DA LI JE MOGUĆE DA SE DEŠAVA OPET? – Page 2 of 2 – Ispovesti
Showbiz

ISPLIVALI INTIMNI SNIMCI POZNATE SRPSKE VODITELJICE! DECI ZAPRETILA DA U ŠKOLI NE POMINJE DA IM JE MAJKA.. DA LI JE MOGUĆE DA SE DEŠAVA OPET?

I moja supruga voli da ga prima s guza najviše. Uvek svrši kada oseti pulsiranje kurca dok izbacuje spermu i trenutak kada sperma šprica u nju. Ne voli kad ga vadim, a ja volim kad mi ponekada na kraju izdrka svojim malim nežnim damskim rukicama, a sperma šticne po njenim grudima i podbratku.. Perfektno to radi…. ali ona, ipak, više voli spermu u sebi.

Digao sam je u klasičnu dogy pozu i opet uhvatio za kosu istežući joj vrat prema nazad. Uvila se koliko je mogla, a osjetim koliko se otvorila da je mogla da primi kurac duplo duži i veči od mog.

Počela je da svršava, a tada nevjerovatno stisne pičkicu i ona bude tako uska da kurac više nema prostora da ide na stranu nego se može samo išpricati napred… duboko u nju. Počeo sam svršavati i rekao … znaš da nisi žena za jedan kurac. Treba još neko da osjeti ovu ljepotu. trebaš da se guziš. Ti si stvorena da budeš kurva.

Ovlažila je u trenutku kao da se popišala i počela orgazmično teško disati. Svršavala je… kao da pada u nesvest.
A ja sam dok sam grubo izbacivao spermu duboko u nju i pljeskao je po guzovima zamišljao kako joj punim sestru.

Hvala im i jednoj i drugoj što postoje. volim ih obe. Jednu guzim, a na drugu drkam….

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt