ISPLIVALI INTIMNI SNIMCI POZNATE SRPSKE VODITELJICE! DECI ZAPRETILA DA U ŠKOLI NE POMINJE DA IM JE MAJKA.. DA LI JE MOGUĆE DA SE DEŠAVA OPET? – Ispovesti
Showbiz

ISPLIVALI INTIMNI SNIMCI POZNATE SRPSKE VODITELJICE! DECI ZAPRETILA DA U ŠKOLI NE POMINJE DA IM JE MAJKA.. DA LI JE MOGUĆE DA SE DEŠAVA OPET?

Privatni snimci poznatih osoba iz regiona konstano se pojavljuju na društvenim mrežama. Nećete moći da povjerujete da je sada izašao privatni intimni snimak ove TV voditeljice…

Suzana Mandžić, TV voditeljica i nekadašnja “loto djevojka”, ostala je u šoku nakon što je njen privatni snimak izašao u javnost.

SImon Ocamankas, poznati biznismen i bankar i njen bivši suprug snimio je s njom privatn isnimak ali im namjera nije bila da snimak završi u javnosti. To se ipak dogodilo i Suzana je tada skoro umrla od sramote.

Kada su joj djeca krenula u školu, rekla im je da ne trebaju nikome govoriti da im je ona majka, kako bi izbjegli ponižavanja i zadirkivanja.

Prošle su godine od kako je taj snimak izašao u javnost ali se i dalje kreće društvenim mrežama.


PROČITAJTE JOŠ:

Ovlažila je u trenutku i počela orgazmično teško disati…NE VOLI KAD GA VADIM, A I JA UPIREM KAO LUD…

 

Jutros okrenem suprugu na bok i prislonim joj već tvrd kurac na guzu. Jako lepu i nežnu guzu ima. Volim je ljubiti u leđa dok je guzim. Prislonim kurac na pičkicu, bar sam mislio da je tu pičkica. Uđe glavić a ona se pomjeri i kaže… nije tu, to je guza. Lep osećaj pogrešiti…

Stavi ga ona svojom rukom, gde treba i uđem u nju do kraja, do muda. Osetio sam kako mi glavić dira grlić materice.
Desnom rukom je uzmem za plavu kosu a levom za njene velike grudi koje jos lepo izgledaju za njenih 50 godina.

Inače ona i njena sestra su različite i građe i boje kose. Moja supruga je niža sisata brineta, a njena mlađa sestra viša prirodno crvenokosa. Uvijek sam voleo zamišljati kako ližem tu mekanu svastikinu pičkicu prekrivenu crvenim nežnim paperjem. Kako su se obe ofarbale u plavo izgledaju jako slično i moja fantazija je dobila drugu dimenziju. Često, skoro uvek, kad guzim suprugu zamišljam njenu sestru. Zato volim da je jebem dogy stilom. S leđa njih dve sada izgledaju identično.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt