“Želela sam to da uradim” Medicinska sestra Anđelka skinula pacijenta u WC-u, pa zbog OVOGA šokirala celu bolnicu! (FOTO) – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Želela sam to da uradim” Medicinska sestra Anđelka skinula pacijenta u WC-u, pa zbog OVOGA šokirala celu bolnicu! (FOTO)

Sneža se smeškala sa strane (video sam to krajičkom oka). Naravno da je skontala koliko mi se sviđa, naravno da je znala da se i Sonji ovo sviđa, uživali smo jebući jedno drugo kao da sutra ne postoji. U sledećem trenutku bio sam na njoj.

Nimalo se nije ustezala. Raširila je noge i rekla: „Hajde, hoću još.“ Čitavo to veče bilo je u nekoj izmaglici. Znam da sam se jebao, ali ne znam koliko vremena i šta smo sve jedno drugom rekli. Svršio sam (tačnije eksplodirao) u nju ali nisam mogao da je pustim.

Bila je tako vatrena moja mala brinetica, tako željna dobrog seksa, tako jebozovna. Ne mogu da opišem kako me je bezobrazno gledala u oči dok sam svršavao u nju – to je verovatno bio i najbolji deo.

Tog leta sa Sonjom sam se viđao gotovo svaki drugi dan, prvih par puta sa Snežom u društvu, a onda i sami kada smo shvatili da nam ne treba. Kada se jednom opustila, postala je prilično divlja, željna svega…

Related Articles
Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt