“Želela sam to da uradim” Medicinska sestra Anđelka skinula pacijenta u WC-u, pa zbog OVOGA šokirala celu bolnicu! (FOTO) – Ispovesti
Ispovesti

“Želela sam to da uradim” Medicinska sestra Anđelka skinula pacijenta u WC-u, pa zbog OVOGA šokirala celu bolnicu! (FOTO)

Ono što se dogodi u noćnim smjenama u bolnici, najčešće i ostane u noćnoj smjeni i ne proširi se dalje od bolnice. Međutim, ovaj slučaj nisu uspjeli zataškati, pročitajte o čemu je riječ.

Ovaj slučaj dogodio se u Bukureštu, u Rumuniji. U jednoj kovid ambulanti sestra po imenu Anđela Radakanu raspremala je pacijenta. U tom trenutku ušao je doktor i počeo da je ljubi. Ona je ostavila pacijenta tako napola raspremljenog i odmah se prebacila s doktorom u susjedni krevet.

Govorila mu je da ih pacijenti gledaju a on je rekao da su oni ill u komi ili neće još dugo proživjeti. Međutim jedan od njih je proživio, prijavio ih i tužio. Sada su i medicinska sestra i doktor završili bez licence.

BONUS ISPOVEST:

BILA JE MOJA VATRENA BRINETICA: Neodoljivo me je gledala, dok sam joj ubacivao svog mačora!

 

Mislim da je počelo kada je prvi put ušla u učionicu u lepršavoj haljini koja je otkrivala tek toliko da ti zagolica maštu, a da opet ne izgleda nepristojno za profesora u gimnaziji. „Ja sam Sonja i ove godine ću vam predavati hemiju na srpskom i engleskom jeziku…“, bile su njene prve reči. Ostale nisam ni čuo jer mi je bilo neverovatno da imamo novu profesoricu i da izgleda tako dobro. „Izgleda da će hemija postati jedan od mojih omiljenih predmeta!“, pomislio sam.

Sonja je bila pristojna devojka – moram tako da je nazovem jer je izgledala baš baš mladoliko, uvek lepo doterana, crna kosa do ramena, uvek vatreno crveni ruž za usne i lak na noktima, haljina do ispod kolena koja je otkrivala lepo oblikovane listove i mokasine na nogama. Bila je više štreberski tip, ali se meni baš sviđala. „Ah, što nisam samo malo stariji!“.

O Sonji su verovatno maštali svi momci iz razreda. Imala je tu neku harizmu i njeni časovi su uvek prolazili u dobroj atmosferi. Mislio sam da ću zavoleti hemiju, ali ja sam mislio samo o Sonji. Zamišljao sam kako bih joj predložio da se vidimo, da mi trebaju dodatni časovi (čuo sam da drži privatne časove), ali se nisam usuđivao. Drkao sam na nju dva puta dnevno. Ostale devojke mojih godina nisu joj dorasle. Koliko sam samo puta zamišljao da joj polako skidam tu njenu haljinicu…

Međutim, Sonja se smuvala sa profesorom fizike iz iste škole i ubrzo su se i venčali. Lik je izrazito ružan i malo je reći da sam ga zamrzio. A delimično i nju. Nekako mi njeni časovi više nisu bili isti. Uopšte, mislio sam stalno na nju, ali sam bio i ljut. Iracionalno, ali jbg. Ubrzo je počeo i raspust i sve to je postalo manje važno.

Kasnije sam razmišljao o Sonji, ali sam odlučio da je bolje da nađem sebi neku drugu zabavu. Novi Sad tokom leta zna da bude prilično dosadan ali sam u jednom izlasku uspeo da uzmem broj telefona žene od nekih 30+ godina. Sreli smo se nekoliko puta u kratkom vremenskom periodu i stvari su prosto kliknule. Prvi put sam je (koje neiskustvo) odveo u neki skup motel, ali posle nekoliko sastanaka počeli smo da se viđamo kod nje. Tucam udatu ženu – bilo je to najbolje leto do sada. Jednom prilikom sam spomenuo trojku i na moje iznenađenje rekla je da je i ona htela to da predloži, ali nije znala kako ću reagovati.

Dogovor je bio da dovede prijateljicu, ali me je zamolila da ne insistiram previše jer joj je prvi put i ne želi seks sa muškarcem već samo s njom. Htela je da eksperimentiše i morao sam da obećam da nema slikanja i da je diskrecija vrlo bitna… Pola od toga nisam ni čuo, bilo mi je nebitno, hteo sam što pre da se vidimo, ah trojka…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt