Ispovest koja je šokirala cijelu Srbiju! Svekar krenuo dole da proveri da li je snaja “čista”, a onda je mlada uzela stvar u svoje ruke… (FOTO) – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Ispovest koja je šokirala cijelu Srbiju! Svekar krenuo dole da proveri da li je snaja “čista”, a onda je mlada uzela stvar u svoje ruke… (FOTO)

Napravila sam veliki otvor od usta i želela da ga progutam. Kliznim pokretima jezikom sam golicala njegov glavić. Obožavao je to, videlo se. Poljubila sam ga u glavić, pa malo usisala kožicu pa opet isto. Pljunula sam na kurac njegov i izbalavila ga… sisala sam ga gore dole dok nije poludeo.

Okrenuo me je agresivno i brzinom svetlosti gurnuo svoj alat u moju malu usku rupicu. Zaječala sam jer mi se toliko dopalo, a ona plažica dvorišna oko bazena bila je pravo mesto za to. Škripala nam je koža kako smo se trljali goli.

Jebao me je jako i bilo je strava. Njegov veliki kurac ulazio je u moju pećinu kao stvoren za nju, želela sam ga u sebi. Želela sam da me jebe kao životinja. Vrištali smo oboje sad.

Izvadio ga je isto tako brzo i svršio po mojim leđima. Razmazala sam se rukama pa skočila u bazen. Ušao je za mnom. Njegovi sokovi rastvarali su se oko nas u bazenu a mi smo počeli još bolji seks.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt