Ispovest koja je šokirala cijelu Srbiju! Svekar krenuo dole da proveri da li je snaja “čista”, a onda je mlada uzela stvar u svoje ruke… (FOTO) – Ispovesti
Ispovesti

Ispovest koja je šokirala cijelu Srbiju! Svekar krenuo dole da proveri da li je snaja “čista”, a onda je mlada uzela stvar u svoje ruke… (FOTO)

U posljednje vrijeme na internetu se mogu pronaći razni sadržaji i ispovijesti vezane za svadbe i običaje koji se moraju ispoštovati. Jednu od njih donosimo vam i u nastavku.

Naime,u pitanju je djevojka koja je svoju priču najprije ispričala u grupi za zaštitu žena od nasilja, a potom je ista i završila na internetu. Ona je navela kako je sa svojim dečkom bila u vezi 8 mjeseci, nakon čega ju je on zaručio i odlučili su da se uzmu. Međutim, prije vjenčanja ona je odlučila da upozna njegovu porodicu, na što joj j e on rekao da to malo teže ide u njegovoj porodici jer su malo staromodni, a potom je svojoj djevojci rekao za običaj u njihovoj porodici koji ju je šokirao.

Naime, on je naveo kako je pravilo da se braća i otac uvjere u nevinost mladenke kada mlada dođe u njihovu kuću tj. da mlada prvo legne između njih kako bi oni to utvrdili. Djevojka nije mogla da vjeruje šta joj mladić govori, a najprije je mislila da je zeza. Međutim, kada je shvatila da je on ozbiljan odlučila je odmah da prekine zaruke.

BONUS ISPOVEST:

VLAŽNO ISKUSTVO SA OCEM MOG DEČKA: Raširila sam noge do kraja, a on je nadraživao moju uzanu mačkicu

U ozbiljnoj sam vezi. Znam, može da zvuči mnogo dosadno, nekada i jeste! Međutim, nekim malo zanimljivijim igricama se trudim da to izmenim… Jedna od igrica bila je u planu pre par dana.

Pozvonila sam na kapiju njegove porodične kuće.

-Ko je?

Čula sam glas njegovog oca preko interfona.

Predstavila sam se, i automatska vrata su se otvorila. Ušla sam u poznato dvorište, a na ulazu u kuću sačekao me je on.

-Ćao draga, nije moj sin kod kuće, ali uđi i osveži se. Sačekaj ga.

Ljubazno mi je reko Cane.

Primetila sam kako me odmerava “od glave do pete”. Iskreno, moja kratka letnja haljina je više otkrivala nego pokrivala. Odveo me je iza kuće ispod velike tende, gde je lepo uređeno dvorište sa bazenom. Stavio je na sto hladnu limunadu i seo pored mene. Pogledala sam u onaj bazen i prisetila se nekoliko dobrih partija seksa baš u tom bazenu sa mojim dečkom – njegovim sinom, odmah me “zasvrbela” pička.

-Lepa si. I zgodna. Moj sin ima sreće što je našao ovakvu devojku.

-Pa, hvala. I vi ste privlačni.

Odgovorila sam.

A i zaista je prilično zgodan i seksi za svoje godine. Ima negovano lice i telo. Kroz glavu, kao “fleš” mi je ponovo prošla slika seksa sa njegovim sinom u bazenu. Iznenada sam se napalila, osetila sam kako mi se pica ovlažila a bradavice nabrekle a to se moglo primetiti kroz tanki matrijal haljine jer nisam nosila brus.

-Draga moja nemoj molim te da mi persiraš.

Polako je pomerio ruku na gore do moje kratke haljinice. Pogledao je u moje grudi i blago se nasmešio kada je primetio nabrekle bradavice. Iznenada, kao da sam osetila varnicu između nas. Nisam mogla verovati da me seksualno zavodi otac moga dečka! Nisam znala šta radim, osetila sam njene dodire na unutrašnjosti mojih nogu, malo sam ih raširila… nesvesno. Prijala mi je igra, a dodiri su stigli do mojih prepona. Nije se zaustavio, a ja nisam pokušala da zaustavim. Naprotiv, ni sama ne znam zašto, više sam raširila noge. Dodirnuo me je za pičku preko gaćica! Osetila sam dodir prsta na mojoj vlažnoj brazdici.

-Naših momaka nema kući… onaj tvoj neće doći barem još dva-tri sata. Hajde da se okupamo u bazenu. Osvežićeš se.

-Nemam kupaći…

-Kakav kupaći?? Ne treba ti, ajde skidaj se…

-Ajde, mala… skidaj se! Nemaš se čega stideti. Misliš da ja ne znam da si se već kupala u ovom bazenu… gola!

Nisam imala šta čekati, skinula sam haljinu i gaćice… Uhvatila sam se sa sise i opipala tvrde nabrekle bradavice, dodirnila sam se i između nogu… male usnice su izvirile napolje… uh, kako sam bila mokra! Totalno mi je bio neobičan osećaj biti gola i tako napaljena sa njim, ali sam ipak sam krenula u vodu. Stala sam na ivicu bazena a on me je posmatrao onako ispod mene iz vode. Polako je posmatrao moje golo telo, od gore na dole. Pogledao me je direktno u pičku! Sigurna sam da je primetio da sam napaljena sa obzirom na nabrekle bradavice i picine usnice koje su malo izvirile napolje. Na trenutak mi je bilo malo neprijatno. Uskočila sam u vodu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt