“Smuvala sam se pijana sa jednim zauzetim likom” – Ispovesti
Ispovesti

“Smuvala sam se pijana sa jednim zauzetim likom”

Smuvala sam se pijana sa jednim zauzetim likom na rodjendanu. Bilo je spontano i divno kao na filmu, pijanu me odveo u drugu sobu i ja pristanem na odnos baš u trenutku kada sam mu pružala ora.ni, njegova devojka za koju nisam znala nas je videla i snimila telefonom onda nas je prekinula u sred čina i nazvala me ženom lakog morala i ja sam onako uznemirena počela da plačem i pretim da ću zvati policiju i da me je iskoristio za krevet.

Bojim se da će snimak da završi negde javno, brinem da da sam ispala glupa i da će to razrušiti moj ugled. Ispala sam najveći debil na svetu. Pamticu taj nas trenutak ve.nost i sve dok i sama ne odem u večnost.

BONUS ISPOVEST:

 

Lagano i nežno GA JE LJUBILA! Onda sam se i ja dao na POSAO!

 

Tokom mog druženja sa Marijanom bilo je veoma lepih događanja. Radili smo u istoj firmi i bili smo veliki prijatelji. Učestvovali smo zajedno u nekim nagradnim igricama, onako iz zezanja i zadovoljstva. Uglavno bismo dobijali neke sitnije dobitke, a Marijana bi se svakom obradovala kao malo dete…

Nekoliko puta sam imao seks sa njom i svaki put bi me impresionirala svojim umećem. Naravno, krili smo to od ostalih.

Jednom prilikom otišao sam u kladionicu i uplatio dva tiketa. Bila je gužva, pa sam na brzinu ispunio tikete i predao. Nakon pola sata otišao sam do Marijane u kancelariju i pokazao joj ih. Ona ih je uzela u ruke i pogledala me iskolačenih očiju:

– Auuuu! Koja kombinacija! – začuđeno će ona.

Uzeo sam tikete i tek tada shvatio da sam u onoj žurbi pogrešio. Tamo gde je trebalo da bude siguran „kec” stavio sam „dvojku”. To ni u snu ne bih učinio… A tamo gde je bila moguća „dvojka” ja sam stavio „keca”.

Bio sam ljut na sebe jer nisam prekontrolisao tiket, a vreme za reklamaciju je isteklo. Marijana se smejala i kazala mi da ništa ne diram.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt