Mislila sam da je kraj, ali… – Page 3 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Mislila sam da je kraj, ali…

– šta ćeš, ima nas raznih šefica, ti imaš protekciju – nastavila je da se smeška samo sada diskretnije

– imaš li nešto na sebi ispod tog bade mantila? – upitao sam je iznenada, još uvek se osmehujući.

Polako mi je prilazila, sada već ozbiljnog lica. I meni je nestao osmeh, samo sam je pohotno gledao u oči. Pogledi su nam se sudarili. Došla je na 10 cm od mojih usana i odgovorila:

– Nemam ništa!

Istog momenta me je strasno poljubila i stegla rukama, obesila se oko mog vrata. Nismo prestajali da se ljubimo, mislim da su poljupci trajali satima. U sobi je bila tišina i prigušena svetlost koju su jedino parali zvukovi naših poljubaca. Polako sam proturio ruku između nas i podvukao je kroz procep bade mantila. Napipao sam sveže obrijanu ribicu, već dobrano ovlaženu. Polako sam ugurao ruku između njenih nogu, na šta ih je ona malo raširila i obezbedila mi više prostora. Ni trena nismo prestajali da se ljubimo. Provukao sam dva prsta kroz njene usmine, kao da je momentalno tuš proradio, postala je nenormalno mokra dole.

Related Articles

– ne lažeš, stvarno nemaš ništa ispod – prekinuo sam poljupce i kroz osmeh joj rekao. Nisam prestajao da je mazim po ribici dok su reke curile iz nje. Zatvorila je oči i odgovorila:

– ti znaš da ja nikad ne lažem kad su te stvari u pitanju. Mmmmmm šta radiš tooo?!

Drugom rukom sam joj odvezao kaiš od bademantila koji se taman toliko razmakao da je njena velika dojka iskočila napolje i pojavila se na svetlost. Uhvatio sam je rukom, spustio glavu i počeo da sisam bradavicu. Kao da me je udario neki šok, sva mi se krv u kurac sjurila , ukrutio se hteo je da pocepa, pantalone. Polako sam je spustio na krevet i krenuo ubrzo da skidam košulju pa pantalone. Ona je ležala na leđima, otvorenog bademantila. Sam pogled na nju takvu me je dovodio do ludila. Mislio sam svršiću samo ako joj priđem.

Skinuo sam pantalone i košulji i krenuo da skidam i gaće. Ona me je uhvatila za ruku i povukla u krevet:

– ostavi nešto i za mene.

Pomerila se u stranu i napravila mi mesta da legnem pored nje. Spustio sam se na krevet i počeli smo ponovo da se ljubimo jako i strasno, bez prestanka. Kao da nam je samo to bilo dovoljno. Ona je ležala na boku, do pola pokrivena bade mantilom. Ja sam ležao na leđima i prstima šarao po njenom stomaku, boku, dojci, svaki deo njenog tela koji je bio pokriven sam mazio. Kao da me je privlačilo to što je sakriveno. Ona me je rukom mazila po obrazu, vratu, grudima… Zanosili smo se u tim poljupcima, uživali u svakom trenutku. Ništa drugo nije postojalo oko nas. Tišina i samo zvukovi naših usana i jezika koji su se uvezali i nemaju nameru da se odvoje. Njena ruka je polako počela da se spušta na dole ka mom tvdom kao kamen kurcu. Preko gaća ga je navukla dva tri puta, odvojila se od mene i prekinula poljupce:

– idem malo sa njim da se igram, malo sa njim da se ljubim.

Spustila se polako dole ljubeći me po grudima i stomaku, stigla do njega koji je i dalje bio u gaćama i jedva čekao da iskoči. Ljubila ga je preko pamučnih gaćica i nežno ga grickala zubima. Na belim gaćama se pomalo ocrtala fleka od sluzi koja je sve jače izlazila kroz rupicu na glaviću

– i ti si dosta ovlažio – rekla je i nastavila da ga zubima pritiska centimetar po centimatar.

Polako je uvukla ruku u gaće i masirala ga, ali još uvek nije htela da ga izvadi. Podmetnuo sam jastuk pod glavu da bi se izdigao i još više uživao u pogledu dok se ona igra sa mojom kitom. Nežno i stidljivo se nasmejala kada je videla da sam se podigao samo da gledam:

– uživaš dok gledaš?

Samo sam klimnuo glavom. Odmah ga je izvadila i krenula rukom da ga navlači dok mi je drugom rukom spuštala gaćice dole, sve dok ih nije skinula. Opkoračila me je preko kolena i polako se digla gore da me poljubi dok se sisama trljala preko kurca. Poljubili smo se, a ja sam je držao za glavu i nisam joj dao da se odvoji od mojih usana, a ona se sve vreme uvijala i sisama trljala moj glavić. Nekako se odvojila i rukama protrljala po sisama:

– skroz si me umazao, curiš bre… – nasmejala se naglas

– očistiću jezikom ako treba!

– nego šta ćeš!

Ponovo je počela da se spušta ka mom kurcu ljubeći me po grudima i stomaku. Došla je iznad njega držeći ga jednom rukom i polako počela da ga navlači gore dole. Drugom rukom mi mazi jaja i gleda me pravo u oči. Gledamo se, ne trepćemo. Spušta pogled ka glaviću koji se sija od sluzi na prigušenom svetlu u sobi. Rukom mi bez prestanka drka, spušta se niže ka njemu i jezikom nežno liže po vrhu glavića.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt