Mislila sam da je kraj, ali… – Ispovesti
Ispovesti

Mislila sam da je kraj, ali…

Sa samo 17 godina ostala sam trudna i šla sam u srednju školu i to je za mene bila katastrofa. Otac djeteta u mom stomaku bio je moj dečko, 5 godina stariji od mene i kada sam mu rekla da sam trudna on mi je rekao da treba da zadržim dijete, da ne abortiram.

Iskreno nisam tako željela, plašila sam se, ipak imala sam samo 17. Poslušala sam ga, a zbog trudnoće sam morala napustiti i školu. Međutim kada sam se porodila, samo dan nakon što sam rodila moj tadašnji dečko je došao sa svojim roditeljima te mi rekao da će me oženiti čim napunim 18 godina.

Tek tada mi je pao ogroman kamen sa duše. Znala sam da me voli, ali ipak plažila sam se da se na kraju ne predomisli, da ne okrene leđa i meni i našem djetetu. Mnogo sam rizikovala, ali isplatilo se. Dugo smo u braku i pored ovog “neplaniranog” djeteta imamo još troje djece. Školu sam završila naknadno, čak i fakultet, ali to je druga priča. Bila sam na rubu života, mislila sam da je kraj, a ustvari to je bio samo početak jednog bajkovitog života.

BONUS ISPOVEST:

 

U ZAGRLJAJU ŠEFICE! Zaronio sam glavu u njene grudi, a onda ga vratio unutra i nastavio sada još jače…

 

– „izdrkaj ga i misli na mene“…. Odzvanjale su mi te reči, kada je napustila sobu i zatvorila vrata. U glavi je postao haos, misli su se sudarale, tukle između sebe. Vrteo sam film šta se sve dešavalo u prethodnih nekoliko sati. Ispružio sam se na krevet i samo gledao u plafon. Polako sam se sećao svakog detalja, svakog mog i njenog pokreta, svakog poljupca, dodira, uzdaha, svakog dela njenog tela.

Svaki put kad bi mi njene grudi pale na pamet pojavljivala mi se slika pred očima. Ogromne grudi, sa velikim izbačenim bradavicama i narandzasto-braon krugovima oko bradavica. Kita je stajala uspravno i htela da eksplodira. Morao sam da je poslušam i izdrkam, da se olakšam kako je rekla. Otišao sam pod tuš i prisećajući se ne tako davnog zajedničkog tuširanja, ispraznio se veoma brzo.

Očistio sam za sobom, obukao se i izašao sa „mesta zločina“. Tako sam zvao njenu sobu, još nisam bio načisto da li je ispravno ovo što smo uradili. Ni sam ne znam da li treba da se kajem. Istog trenutka sam rekao sam sebi:

-nikad bolji sex u životu nisam imao, kakvo kajanje, ovo je bilo savršeno!

Sačekao sam lift i dok sam silazio u podrum uzeo sam telefon u ruke i iskucao poruku:

– Najbolji sex koji sam doživeo! Hvala! P.S. Ispraznio sam se, ne moraš da pogađaš koga sam zamišljao J

Došao sam na radno mesto iz podruma i ušao na zadnji ulaz. U predvorju hotela nije bilo nikoga, Miroslav je sedeo na svojoj stolici i čitao Novosti. Nije bilo nikoga za recepcijom. Posle 10-ak sekundi, pojavila se Valentina sa jednom koleginicom koja je bila šef sobarica, nešto joj je Valentina prenosila kako neko od gostiju ima primedbe na higijenu u sobama. Nisu obraćale pažnju na mene. Završile su razgovor i rastale se, a Valentina je samo prošla pored mene i otišla iza u njenu kancelariju, nije me ni pogledala. Nisam mnogo mislio o tome, ništa nije moglo da mi skrene misli sa dešavanja u sobi. Seo sam za svoje radno mesto i uzeo da popunjavam smenu i gledam kakav je plan za danas, da li neko napušta ili dolazi u hotel. Polako su dolazile i druge dve koleginice koje su radile sa mnom u smeni. Malo smo se raspričali i komentarisali kako je sve prazno i mrtvo, svi su kućama samo mi moramo da radimo. U nekom trenutku se pojavila Valentina u civilu. Skinula je uniformu i spremila se da krene kući.

-devojke i dečko, ostavljam vas da radite, smorićete se, kao što sam se i ja smorila celo prepodne.

Tiho sam se nasmejao što je ona primetila ali nije reagovala. Nešto je objašnjavala koleginicama u vezi posla i gostiju što su se žalili i poslala ih da se presvlače i spremaju za posao. Okrenula se ne pogledavši me i krenula ka izlazu. Miroslav je i dalje čitao svoje novine, a ja sam ostao nem i hipnotisan gledajući nju kako meša zadnjicom i odlazi ka rotirajućim vratima. Čim je prošla Miroslava i uhvatila se za vrata, okrenula se ka meni, stavila kažiprst na usne i poslala poljubac. Osmehnuo sam se i odmah mi je laknulo. Kao da sam prodisao, imao sam u plućima neku prepreku koja nije dozvoljavala da udahnem vazduh. Počeo sam glasno i duboko da dišem. Miroslav me je pogledao, a ja sam nekako uspeo da dođem sebi i da se iskontrolišem. Pomislio sam da se kaje, da nije zadovoljna onim što se desilo u sobi, da nisam nešto pogrešno napisao u poruci. Sve je bilo lakše kada sam video taj dugačak kažiprst kako pritišće njene usne i okreće se ka meni. Vraćao mi se usporeni snimak tok „poljupca“ u glavi.

Koleginice su došle i odma krenule sa čavrljanjem o svemu i svačemu. Pokušao sam malo da skrenem misli sa šefice, kad se iz mog džepa začuo zvuk da mi je stigao sms. Nisam smeo odmah da izvadim da pročitam zato što su ove dve bile pored mene. Malo sam se odvojio i pogledao telefon, molio sam Boga da je ona. Bila je to šefica:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt