“Godinama slušam priče kako je moj najbolji prijatelj gej” – Ispovesti
Ispovesti

“Godinama slušam priče kako je moj najbolji prijatelj gej”

“Godinama slušam priče kako je moj najbolji prijatelj gej.

Nikada nisam imala hrabrosti da ga to pitam, pa sam odlučila da ga testiram.

Jednom prilikom kada sam ga vozila kući rekla sam mu da uzme laptop sa zadnjeg sjedišta i pogleda klip koji sam mu spremila, a dok je on uzimao laptop ja sam se primakla njemu i krenula da ga poljubim. Postao je baš nervozan, a onda mi je naredio da se zaustavim, te je izašao iz auta i rekao mi, koja si ti drolja, mislio sam da smo iskreni prijatelji, a ti… fuj, gadiš mi se..

Od tada je prošlo više od mjesec dana i nismo u nikakvom kontaktu, izbjegava me. Izgubila sam prijatelja, a i dalje ne znam da li je ONO.

Ne znam, možda bih trebala da mu kažem zbog čega sam ono uradila i da nisam drolja kako me je okarakterisao.

BONUS ISPOVEST:

 

BILA SAM NJEGOVA ROĐENDANSKA TORTA: Napalila me je sama pomisao na ono što me je čekalo!

 

Kada je moj ljubavnik- švaler kako sam ga najčešće nazivala, kad o njemu pričam ili jebač kako smo konstatovali da je najadekvatniji naziv njegove uloge u mom životu trebao da dođe nakon rođendana, bacila sam se u razmišljanje, kako i čime da ga obradujem. Sitnicom, nečim zanimljivim, a opet jednostavnim… Klasični pokloni su u takvoj prilici neprikladni. Želela sam ipak nešto malo drugačije da mu priredim.

Od kad se viđamo, često smo imali neku našu malu igru. Smišljali smo scenarije za početak susreta i objašnjavali kako bi želeli da to izgleda. U stvari smo imali „problem“. Uvek i svakako nam je bilo lepo. Provodili smo te naše zajedničke sate ne izlazeći iz kreveta, udovoljavajući jedno drugom, tako da je seks uvek bio fantastičan i nikad nam nije bilo dosadno.

Dan pre nego što će doći, kada smo se dogovarali oko susreta, pomogao mi je oko poklona. Sam je poželeo da me pojebe bez uvoda, čim uđemo u predsoblje, pre nego što se dočepamo kreveta. Nisam imala ništa protiv, ali smo ipak izmenili scenario i došli do toga da ga ne sačekam na stanici kao inače, već da dođe sam, a ja da ga sačekam potpuno gola i spremna za jebačinu. U želji da mu potpuno udovoljim, tražila sam što više detalja- njegovih zamisli i želja, od toga gde da se nalazim u kom položaju, do toga kako da se okrenem… „Potpuno gola, nagužena, okrenuta guzom prema vratima“. Trebalo je da uđe i bez reči i bilo kakvog uvoda samo ubaci kurac i zavuče mi ga…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt