Moj momak i ja smo rodbina – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Moj momak i ja smo rodbina

Pohvalio sam je, rekao da odlično izgleda, da niko neće verovati da je došla na 20 godina mature.

Odlazim do sobe, uskačem pod tuš, topla voda čuda čini, kita mi se diže.. par prevlačenja kožice preko glavića i prestajem, ne želim da se opustim previše. To mi pojačava mišićni tonus, pojačava moj miris, puna jaja mi pumpaju adrenalin i otvaraju um u razgovoru sa damama, trebaće mi.

Prebacujem na hladnu vodu, tuš prska, stresam se.. kurac postaje još tvrđi, svi mišići se napinju, zatežu. Otvaram vrata tuš kabine, gledam se u ogledalo, osmeh zadovoljstva.

Navlačim gaće, spuštam se na pod, serija sklekova. Puštam muziku na telefonu, pauza, pa još jedna serija sklekova. Treća, četvrta, peta.. Pumpam se..

Skidam gaće i ponovo uskačem pod tuš. Hladna voda me ponovo zateže.

Ulazim u noćni klub u prizemlju hotela, muzika trešti, nazdravlja se, oči se navikavaju na tamu i laserske zrake koji vitlaju oko naših glava. Pronalazim grupu kolega, prilazim stojimo, pričamo, konobar donosi ledeno pivo u flašicama, uzimam jednu, ispijam je odjednom, uzima drugu za njom. Inače, pivo nije moj prvi izbor pića, ali u ovakvim okolnostima je ok, prija na ovu temperaturu, posebno kad je hladno. Jedna flaša, druga, peta.

Sa flašicom u rukama se vrzmam okolo, petma po prostoru, tražim poznata lica. Javljam se svima, nazdravljamo, atmosfera na nivou.

Odjednom, primećujem nju. Zelena haljina, uz telo, braon sandale, ravne, šašavo zeleni lak na noktima i na stopalima i na rukama, braon karmin. Čaša crnog vina, oznojana čaša. Baš kako volim i ja, hladno crno vino.

Prilazim joj, usput ostavljam flašicu konobaru na šank i uzimam i ja hladno crno. Temperatura u klubu raste, čaša se brzo znoji, moja leđa su uskoro mokra.

Osmeh kad me ugleda, spuštam se, naslanjam usne na njen obraz, poljubim je da pukne, da čuje u svoj toj gužvi i buci koja nas okružuje. Uzvraća mi poljubac, moj pogled pada na njena ogoljena ramena, spušta se ka dekolteu.

Istovremeno sa mojim pogledom, kap znoja kliza između njenih sisa i nestaje. Nazdravljamo, kucamo se čašama, nekako baš iznad dekoltea, par kapi sa oznojane čaše pada na njene grudi, obline ih usmeravaju.. spuštaju se i nestaju.. između sisa.. Hvata moj pogled.. Smeška se.. Pitam je, da li zna gde odlaze te kapi.. Kaže tu negde, nestaju…

Citiram deo pesme .. “tu već može selo biti.. ima šume, ima vode, ima zemlje za oranje!”

Smeje se.. Mokra tačkica se pojavljuje na haljini.. ispod grudi.. Eto odgovora gde je nestala kap.

“Tu teško da može selo biti!” smeje se i gleda u mene.

Žurka je sve vrelija i vrelija, ja donosim još po jednu čašu crnog vina. Gleda me pogledom – biće previše – ali ja nazdravljam i kuckamo se. Prihvata, ispija, nastavljamo da đuskamo.

“U kom si krilu” pitam je.. “Meni će trebati pomoć da odem do sobe” zezam se..

“Novo krilo, treći sprat”.

“Pa i ja sam tu, sjajno, taman da me odvedeš do sobe” – dodajem, praveći se pripit.

Okrećem je ka prolazu, ne idemo na glavni ulaz, već na prolaz za goste hotela, koji vodi pravo ka liftovima.

“Vidim ja da si ti prilično trezven, čim znaš sve putanje. Ništa se nisi promenio. Znaš svašta” dodaje Jelena.

“Moj posao je da sve znam”, odgovaram joj. “Samo, i dalje ima stvari koje ne znam”.

Ulazimo u lift, ona pritiska dugme za treći sprat, koristeći taj trenutak da se ogleda na ogledalu, sa strane. Tangice su se ocrtale lagano, na guzi, ispod haljine. Oznojana leđa, bradavice koje su se naježile od hladnog vazduha u liftu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt