“Odlučila sam da se nađem sa komšijom” – Ispovesti
Ispovesti

“Odlučila sam da se nađem sa komšijom”

Sa komšijom u skrivenoj uličici…Dugo sam se dopisivala sa mlađim komšijom preko društvenih mreža, onako neobavezno. Kako smo se duže dopisivali, počeli smo da pišemo i o se.su, dok nismo došli do toga šta bi jedno drugom radili.

Jedno veče sam otišla do prodavnice i srela ga, zagrlio me i poljubio u obraz, te me sačekao ispred prodavnice. Rekao mi je da me čeka u ulici iznad. Nisam se ni malo dvoumila, već sam krenula tamo.

Čekao me je i tad me je u mraku počeo ljubiti, zavlačeći ruke pod moju majicu. Podigao mi je majicu i sklonio gr.dnjak i počeo mi lizati s..e. Uživala sam toliko da sam mu počela di.ati ku.ac preko trenerke, a zatim sam ga izvukla. Bio je tako tvrd i velik.

Na.alio se toliko da me je okrenuo otpozadi, skinuo mi trenerku, ga.ice i uzeo me. Uzdisala sam dok me jako, baš mi je godilo. U tom trenutku mi je zazvonio mobitel, zvao me muž. Izmakla sam se od njega i javila se na mobitel. Kad sam završila razgovor, spustila sam mu se, uzdisao je i zavrsio mi je u usta. Ne viđamo se više nažalost, ali nikad neću zaboraviti to veče.

BONUS ISPOVEST:

 

VRIŠTALA SAM DA NE PRESTANE DA ME ZADOVOLJAVA: Dirao me je pod stolom separea!

 

Nisam tip cure koja često menja partnere, ali zato svoje partnere proučavam pre nego im dozvolim da uđu u moju pičku.

Po prirodi sam tempermenta, što želim to i dobijem, obožavam sex i često znam sama sebe zadovoljavati po 6 puta dnevno, samo gledajući svoje golo telo ispred ogledala i svoju pohotnu pičku dok ispušta sokove. Svesna sam svoje jebozovnosti nisam nesto visoka posebno, 169 cm al imam sve atribute: izbačeno poveće dupe, 95-63-87, deblje butine, uzak struk, osrednje ali čvrste sise sa uvek krutim bradavicama. Uvek sam jebozovno obučena jer volim odeću koja ističe moju sjajnu liniju, i naprosto volim pohotne poglede muskaraca. 24 su mi godine a zadnjeg partnera sam imala sa 22 i naprosto sam bila željna dobre jebačine.

Jedno veče izasla sam sa prijateljicom na kafu koja je koja je pozvala 2 druga ne govoreći mi ništa. Jednog sam poznavala, bio je onako, ništa posebno, dok je drugi privukao moju pažnju a i ja njegovu. Od prvog trenutka me je palio neverovatno da sam osetila pulsiranje moje pičke koje mi je odzvanjalo u ušima.

Napaljena, počela sam se vrtiti po stolici, prebacivati nogu preko noge, grickati pune usne dok me je on gledao dosta miran i prodirao pogledom kroz mene. Razvijem, širokih leđa bio je dosta viši od mene a takvi momci su me uvek palili. Te večeri sam se pojebala 3 puta samo razmišljajući kako bi me mogao jebati. Odlučila sam preuzeti incijativu i zvati ga na kafu. Tri puta smo izlazili i ništa se nije desilo tako da je moja želja za njim postla opsesija. Na zadnjem izlasku postali smo par. Počeli smo razmjenjivati sexy poručice sta bismo radili jedno drugom što je i mene i njega dovodilo do svršavanja preko telefona. Jedva sam čekala sledeći dan kad smo se trebali pojebati.

Stan mi je bio prazan i odlučila sam da izađemo na piće pre nego što se pojebemo. Obukla sam džins suknjicu i beli korset bez donjeg veša. Ta kafa je najduža kafa u mom životu a trajala je nekih pola sata. Nisam više mogla da izdržim i dok mi je pričao neku anegdotu sa posla uzela sam njegovu ruku i dovela je do moje vrele, sveže obrijane pičke. Uvek sam ostavljala crticu po sredini pičke jer mi je bilo nekako sexy a on je zastao na trenutak pa prihvatio igru i prešao rukom, duž klitorisa i zaustavio se na ulazu koji je već bio mokar. Nisam izdržala i zabila sam mu ruku u pičku, nabijajući se na njegove deblje prste. Sake su mu dosta razvijene i prsti dugi tako da sam se uvek pitala koliki mu je kurac. Sreća pa smo sedili u separeu tako sam sam mogla uživati u jebanju njegove ruke do mile volje. Strgao mi je korset dok sam širila noge izvijajući se i nabijajući sve jače i jače, napaljujući se još više što znam da smo na javnom mestu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt