“Imam nezasitu devojku” – Ispovesti
Ispovesti

“Imam nezasitu devojku”

Imam nezasitu devojku… Zabavljao sam se dva meseca s devojkom. Mlađa je od mene 9 godina, studira na ekonomskom. U krevetu nam je vrhunski. Volela je mala sve, a i ja nisam svetac, da se razumemo. I potrajalo bi to još da u decembru nisam doživeo šok. Imali smo odnos. Sv…a je dva puta, a onda sam počeo malo da eksperimentišem s njom. Stavio sam joj bočiću dezodoransa tamo dole.

Naravno, sve uz njen pristanak. Urlala je od zad.ovoljstva. I dok sam se igrao s njenim kićom počelo je da šiklja iz nje bez ikakve najave. Mlaz me je skroz okupao po licu i kosi. Skv.irtovala je i na zid. Krevet mi je bio mokar. Zgadila mi se. Nisam mogao da se povratim od šoka.

Kad je došla sebi, kad joj se unormalio puls, počela je da smeje. Pitao sam je što me nije upozorila da će skv.irtovati. “A tebi je lepo kad mi svr….š u usta”, bio njen odgovor. Ali ti želiš da ti sv…. u usta, svaki put me kritikuješ kad to ne učinim, hteo sam odmah da joj kažem, ali nisam imao snage za raspravu. Uzela je telefon i slikala zid s njenim skvirtom. Htela je i mene mokrog da slika, što joj nisam dozvolio.Odvezao sam je kući i više nisam hteo da je viđam. Taj licemeran stav, s jedne strane se nazivaju mačkice, prelepotice i full rimbetine, a s druge strane mi uništi zid i krebvet jer nije mogla da mi kaže da će da plavi kao Kolubara Obrenovac.

BONUS ISPOVEST:

 

JAKO DUGO SMO TRAŽILI SAVRŠEN S*KS: On voli kad sam ja grublja,nabijao mi je svoju alatku sve dublje!

 

Imam 19 godina i vec 9 meseci se zabavljam sa momkom od 23 godine. Jako dugo smo tražili savršen se*ks za mene i njega jer nas pale drugačije stvari. Ja volim grublji se*ks i volim biti daddys girl, dok on voli da sam ja grublja u odnosu.

Jedan dan smo se malo poslužili narkoticima, naravno blazim. Oboje smo bili jako napaljeni ali smo prvo igrali jedne igrice. On me palio rijecima poput „dobra moja devojčica, pametna moja lepotica, k*rvica moja“, ali pritom nisam smela da dodirnem svoju p*čku. Tako napaljena samo sam želela da ga kaznim i da oseti moj bes.

Legli smo u krevet skinuli odeću i ludački se počeli ljubiti. Prethodno sam znala da ga bole jaja jer je jedva čekao da svrši bio je jako napaljen. Prvo sam mu drkala k*rac i onda ga iznenadno ščepala za ja*a. Stisnula sam ih toliko da ja zajecao.

Počela sam da mu pušim kurac, strasno i droljasto. Citav mi je stajao u usta, i samo sam želela da je što dublje u mom grlu. Sela sam na njegovu čvrstu kurčinu i počeala da se nabijam što jače i što dublje. Zapomagao je, stenjao, to me jos vise stimulisalo.

Čitavo vreme sam mj govorila da volim da ga vidim kad se pati i zapomaže, uhvatila sam mu ruke iza glave i nabijala na tu ogromnu kurčinu.

Dojadilo mu je da samo ja njega zlostavljam i prebacio me na leđa. Inače je imao veliki problem da bude grub prema meni, ali sada sam odmah dobila 2 šamara. Nabijao mi je svoj kurac jako duboko. Govorila sam mu „razvali mi pičku ljubavi samo je tvoja“. On me nazivao kujicom, droljicom, gušio me rukama oko vrata. Ostanem bez vazduha pa tek kad se počnem gušiti on me pusti.

Rekao je da želi da svrši u mene i naredila sam mu da mi svrši u p*cku. Nakon toga je sišao da mi liže pi*či gurao mi je prste. Prvo jedan, pa dva, onda tri. Nabijao ih duboko ave dok nisam počela svršavati. To veče smo se jebali čitavu noć. 7 dana sam bila u bolovima.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt