Supruga mi je postala jako naporna – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Supruga mi je postala jako naporna

Primetila si da su mi pantalone postale uske i kako se bespomoćno uvijam na svojoj stolici dok bezuspešno pokušavam da prikrijem svoju očiglednu erekciju. Opet si se nasmejala. Zatim si ustala i nameštajući svoju suknju prošla pokraj mene ostavljajući za sobom mirise koji su mi još više pomutili razum.

Moja erekcija je pulsirala u ritmu tvojih koraka na visokim potpeticama kojima si veselo lupkala. Želeo sam da pođem za tobom, uvučem te u toalet i ponovo pokidam sve sa tebe i divljački te zadovoljim…

Izašao sam na pauzu da saberem misli. Kada sam se vratio, ti si pričala sa nekom strankom. Ponovo si me nadražila svojim seksi držanjem dok si toj gospođi nešto pokazivala olovkom na listu papira koji si držala u ruci. Ispod oka si me pogledala, iako si već znala da te posmatram.

Tvoj pogled me je sledio. Te visoke potpetice su me izluđivale. Crne čarape koje su ocrtavale tvoje zgodne duge noge koje su nestajale pod tom crnom suknjom. Zamišljao sam te kako podižeš tu suknju i pokazuješ mi svoju lepu guzu….

Misli mi je prekinula nova stranka koja je ušla. Dok sam pričao sa njom nisam uspevao da sklonim pogled sa tebe. Znala si kako me pališ i uživala si u tome. Tvoja stranka je zatim izašla pa si sela za svoj radni sto. Gledao sam te dok sam pričao sa strankom.

Brzo si prebacila svoju levu nogu preko desne. Taman kada bih nekako uspeo da se usredsredim na razgovor sa strankom, ti bi zamenila noge. Samo sam čekao da završim sa strankom pa da odjurim u toalet i skratim svoje muke. Dok sam ispraćao stranku, ti si ustala i krenula ka toaletu. Zadržala si se malo duže, kao da si znala šta nameravam pa si htela da produžiš moje slatke muke.

Kada si izašla iz toaleta, ja sam se koliko toliko smirio. Krenula si ka meni, a na licu si imala onaj bezobrazni osmeh. Znao sam da mi sledi još slatkih muka. Dok si prolazila pored moga stola, zastala si i uz komentar:

-Je l’ ti dobro, kolega?, stavila si nešto u moj džep sakoa. Gledao sam te zbunjeno, dok si koračala ka radnom stolu. Dok si sedala na stolicu, rukom sam opipavao stvar koju si mi ugurala u džep. Osetio sam nešto meko i pomalo vlažno u svojoj ruci.

Brzo sam ih ugurao nazad u džep i pogledao u pravcu tebe. I dalje si se smejala dok si mi prstom pokazivala ispod stola. Još uvek zbunjen samo sam spustio pogled i ugledao tvoje raširene noge i tvoje gole prepone. Brzo si ponovo prekrstila noge i nasmejala se. Niko ništa nije primećivao.

Ponovo sam pulsirao u pantalonama. Još nekoliko puta si mi dozvolila da virnem dok si prekrštala noge. Počeo sam da se preznojavam dok sam se uvijao na svojoj stolici pokušavajući da sakrijem svoju erekciju. Bilo mi je dosta. Ustao sam i krenuo u toalet. Morao sam da se olakšam, da skratim svoje muke.

Ušao sam u toalet i pokušao da zaključam vrata za sobom, međutim nije bilo ključa.

Ponovo sam stajao zbunjen, a onda si se na vratim pojavila ti. Mahala si ključem ispred moga lica i pokazivala mi da ćutim. Ušla si u toalet i zaključala vrata. Smeškala si se i dalje mi pokazujući da ništa ne pričam jer će nas kolege čuti.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt