Supruga mi je postala jako naporna – Ispovesti
Ispovesti

Supruga mi je postala jako naporna

Supruga mi je trudna. Vjenčali smo se prošle godine, znamo se skoro 5 godina, ali od kako je trudna postala je vrlo naporna, na trenutke odvratna.

Sve ja to razumijem, hormoni… ali ona je mene juče u napadu bijesa i to samo zato jer sam joj donio pogrešan sok gađala kristalnom časom i pogodila u glavu. Istog trenutka mi je pao mrak na oči i krenuo sam prema njoj da je “urazumim” da ne koristim teže riječi, ali hvala bogu na drugom koraku kao da je nešto ušlo u mene i smirilo me. Kao ne anđeo… ne znam nikada se tako niasm osjećao.

Par trenutaka kasnije shavatio sam da mi je pukla arkada, međutim to povreda i bol koja će brzo da prođe, a da sam je kojim slučajem udario mislim da to nikada sebi ne bih oprostio. Mnogo je volim i jedva čekam da se vrati ona stara Marija… vesela, nasmijana… uvijek pozitivna. Morati ću malo više da pazim idućih mjeseci, nadam se da će se sve popraviti kada se porodi…

BONUS ISPOVEST:

 

PRE NEGO JE SKLIZNUO U TEBE: Udarih te nekoliko puta svojom batinom po njoj, a zatim ga ugurah među tvoje noge!

 

Samo izroniš iz polumagle, sa tim bezobraznim smeškom koji ti titra na usnama. I sada, dok te gledam takvu, podatnu a daleku, u toj košulji zakopčanoj do grla, uvučenoj u tesnu „pencil“suknju, ne znam kako ću da zaustavim ovaj osećaj koji mi se komeša u stomaku i vrtoglavo juri ka preponama.

Krećem da se spuštam niz stolicu, da zalazim dublje ispod stola, jer mi pantalone nekontrolisano postaju tesne… Sve pulsira i taj prokleti puls kao da čujem u svojoj glavi. Taj bit, u čijem ludačkom ritmu se pomera moj kurac… Prokleta perverznjakušo, voliš ovo da mi radiš, je l da?

Gledaš me preko crnog okvira svojih naočara i mahnito oblizuješ gornju usnu. Da… Reklo bi se da i tebe sve ovo pali… Pogled koji leti kroz prostoriju… Od mog ka tvom stolu… To što znaš da je moj pogled prikovan za tebe i da bi te sad najradije preturio preko stola i pokazao ti…

Nisam mogao da sklonim pogled sa tvojih mladeža dok si me gledala svojim zavodljivim očima, dok upijam svaki milimetar tvoga tela. Usne su ti se presijavale i dodatno me mamkale… Kroz glavu mi je prošlo samo to… da bih voleo da ih osetim… na svom pobujalom kurcu!

Zavrteo sam glavom ne bi li oterao te misli… I pogled mi se zaustavio, ni manje ni više, nego na tvojim nogama… Gledao sam tvoje noge dok si tražila nešto po fioci. Te crne čarape su samo još više oblikovale ta dugačka vretena, na tim visokim potpeticama.

Primetila si da niko ne gleda, pa si laganim pokretom ruke malo zarozala svoju crnu satensku suknju. Ugledao sam haltere, a zatim i tvoje lice koje me bezobrazno posmatra uz smešak, dok se borim sa erekcijom koju si mi napravila. Morao sam da pobegnem odatle.

Uživala si, prokletnice, u mojim mukama. Znala si da nemam gde da pobegnem, pa si sela za svoj radni sto naspram mene. Pokušavao sam da sklonim pogled sa tvojih prekrštenih nogu. Ako bih i uspeo u tome, brzo bi vratila moj pogled na sebe lupkajući potpeticama. Prijao ti je svaki moj pogled kojim sam te silovao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt