Njegov otac je jako naporan – Ispovesti
Ispovesti

Njegov otac je jako naporan

S muzem sam 15 god, 3 god u braku. Cekam bebu. Zivimo blizu njegovih, u istoj ulici. Oni nam retko dolaze ali mi kod njih idemo svako vece, ostanemo kratko, pricamo, salimo se. Sa svekrvom se odlicno slazem, zena je divna osoba.

Medjutim njegov otac je naporan i napadan. Strah me je i da izgovorim ono sto vec neko vreme osecam. A to je da me svakar, deda od 70 god merka. 15 god mu dolazim kuci, nikad nista, ali neki dan je izmislio razlog da svrati kad mu sin nije tu.

Kad uzima casu iskoristi da me uhvati za ruke. Inace znam iz price da je varao zenu citav zivot. Sada je u fazi raspadanja i neverovatno mi je da covek nema kontrole. Ponasa se kao mangup sa ulice. Kad bih rekla muzu to bi bila tragedija. Poubijali bi se odmah. Izbegavam da idem, ali muz ne shvata pa se ljuti.

BONUS ISPOVEST:

BIO SAM TVRĐI NEGO IKAD! Njena napaljna cimreka nije nam dala mira dok joj nisam pokazao kako to radim!

 

Related Articles

Nakon završetka ispitnog roka na fakultetu moja devojka,ja i njena drugarica,odlučili smo da odemo na more na jedno 7 dana,da se malo odmorimo i opustimo. Pronasli smo odličan smeštaj blizu plaže i čim smo stigli odlučili smo da odemo na plažu i malo se osvežimo. Brzinski smo se presvukli i krenuli.

Moja djevojka Jovana je niža i prosečne telesne građe, a naša prijateljica Ivana je visoka i zgodna devojka, sa većim grudima i guzom. I za mene kažu da sam privlačan,a mogu se pohvaliti i sa pristojnih 25 cm.

Kada smo stigli na plažu imao sam što videti. Cure su se skinule u kupaće kostime i izgledale božanstveno. Iznenadio sam se kada sam vidio da Ivana nosi kupaći kostim s tanga gaćicama. Iskreno to me uzbudilo. Nakon kupanja vratili smo se u stan i večerali.

Uveče smo izašli svo troje malo da prošetamo. Popili smo i par pića i vratili se u stan. Ivana je spavala u dnevnoj sobi, a moja cura i ja u bračnom krevetu u spavaćoj sobi. Pod dejstvom alkohola Jovana i ja smo se odma prepustili strastima i počeli se seksati. S obzirom da smo bili tihi Ivana ništa nije mogla naslutiti.

Zaboravila je svoj neseser u našoj sobi i kada je ušla zatekla nas je u sexu. Nakon toga okrenula se i vratila u dnevnu sobu. Pomislio sam, gotovo je, ništa od seksa za večeras. Na moje iznenađenje Jovana je rekla da ide da se izvini Ivani i da popriča sa njom. Rekao sam: “U redu.“ i ostao da ležim u krevetu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt