“Muz je otisao na teren, a ja sam nasla zamjenu” – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

“Muz je otisao na teren, a ja sam nasla zamjenu”

Kroz smeh ,zadovoljni dok drkamo,iz fijoke im dajem po kondom da ga navuku da nebi bilo a dešava se uflekanih tepiha,jastuka..

Odlažemo prvi put da izdrkamo,sipam tekilu,rolamo još jedan..pričamo o ribama,hvalimo drugara što je skoro navatao kogleginicu extra ribu..hvali se,seda za laptop ,sa svog maila skida dva klipa sa njom..kako mu puši u kolima i kako je jebe u krupnee sise..jbg red je i na nas dvojicu,e baš da vidim tvoju dobru drugaricu tj.njegovu ribu(pričala si mi da je jako zgodna i da te je ljubila,nikada mi nije smetalo tvoje maženje sa cicama naprotiv)..

Riba ga jaše dok je on mob snima,priznajem extra je..Ti si na redu,puštam im klip kako mi ga lepo pušiš gutajući do poslednje kapi.

Drkamo ih jednom,dok dzok delimo drugom rukom..

Vidno opijeni,naduvani,napaljeni ,ozbiljno onako muški voštimo svoje kurčeve..moja srednja 17ca,do mene školski primem 16ca,dok je najniži od nas po visini imao nabudzanu 19cu .Slikam ti scenu,šaljem ti mms tri tvrda kurca jedan pored drugog..spremni,zapeti da u svaku pičkicu nabijemo.

Zuji mi poruka..”dragi ,nagradiću te kako želiš što si mi ispunio želju..što kaže koleginica barem cemo videti šta je od alata na tržištu.. “.

Zuji opet..”ako hoćee da povežu oči i da vas jednog po jednog zavežemo za stolicu napadnemo obe na kurac..to bi za pola sata bilo gotovo..jedino tako nekako bi vam nas dve pomogle….”

Praznjenje sve trojice je trajalo manje od pola sata, ,drkale su nam uglavnom,jaja gnječile,tek glaviće oblizivaln..uživala ste u iskustvu obe..mobilnim si snimila kratke klipove kako se igraš sa mojim drugarima..

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt