Odlučila sam iznenaditi novog komšiju – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Odlučila sam iznenaditi novog komšiju

Podigoh joj mokru majcu preko plosnatih grudi stegnutih crnim jeftinim brushalterom. Uzeh kurac i polako niz njenu bradu, vrat i sise počeh da ga trljam o mokad trbuščić pomalo ga gurkajući u jastučiće sala na njemu.

Ona podiže kukove i jednim potezom skide trenerku i mokre gaće do kolena, a pošto se zavali na stolicu podiđe noge do visine sedišta i pusti da gaće i trenerka padnu na pod. Ugledah nateklu rastvorenu pičku. Prislonih kurac na nju i umočih joj samo njegovu glavu. Oslonih se rukama na naslone za ruke na stolici i počeh ravnomerno da je samo glavom mok mučenika jebem.

Šljapkalo je ravnomerno, ona je pokušavala da me mišićima svoje pičke stegne i zadrži malo duže na samom ulazu ali sam ga ja vadio i opet polako stavljao nazad. Gledala me je pravo u oči, široko otvorenih usta držeći me za kukove.
– Pokaži mi kako se to sama maziš!

Bez pogovora započe ples njenog srednjeg prsta po klitorisu. Kad god sam ga umakao osećao sam kako me njen sve razigraniji prst okrzne po kurcu. Ubrzah ubode, ali i dalje umačući u nju samo kurčevu glavu. Marina uzmaha kukovima, pokušavajući da ga primi još dublje. Nisam joj to dozvoljavao očekujući da će ga još više poželeti.

– Aaaaaah, kaako ga želim – drhtala je celim telom – Stavi mi ga čika Jovoo jooooš mmaaloo.
Nastavio sam po starom. Noge su mi bile u nekom polučučnju, zamarao sam se i položaj mi nikako nije odgovarao. Klekoh, kurac ispade, Marina jeknu i ščepa me za karu.

– Neee, zaboga, ne sada. – pomislila je valjda da sam završio. – Hoću da mi ga staviš čika Jovo do kraja!

Malo se istegoh i opet joj ga ubacih. Ona ga usisa, nogu prebačenih preko rukohvata na stolici. Nabih joj ga dva tri puta i opet taj jebeni položaj: kolena bole, nemam potrebnu dužinu ni visinu da joj ga ritmično uvaljujem i vadim pa ga definitivno iščupah!

– Zašto? Zašto me mučite sad kad mi je najlepše? Stavite mi ga jako, jako!!
– Ne mogu ovako, sačekaj da ja sednem …
Sedoh na drugu stolicu, malo se spustih naniže i pozvah je:

– Hodi guzošo, okreni se i sedi. Tako vrednice moja. Evo ti ovo malo kurca pa se nabijaj koliko ti volja!!
Marina se istrćila, povila napred, guzove mi gura na stomak a vreli pičić namakla na moju kitu i pocupkuje. Pripomažem joj nabijajući ga, podižući kukove u vis svaki put kad ona klizne pičkom niz moju žilu. Svaki put kad se nabije do kraja stegne ga jako kao da ga želi otkinuti i zadržati u sebi zauvek.

– Oh kako ga osećam, kako me lepo jebe. Uuuuh, bože hvala ti na ovom daru. Čika Jovo jebi me, jebi me…evo svršiću – pištala je – Napuni me čika Jovo! Ufff, kako ti je sperma vrela!! – gotovo da me zaboleše i stomak i prepone kada se nasadi u trenutku dok iz mene poče da kulja belo.

Svršavao sam u nju nemilice trzajući se. Kada se sve smiri i Marina još uvek nasađena na kurac koji ubrzano gubi čvrstinu i ispada iz nje, dohvati svoje gaće, poturi ispod pičke da u njih pokupi spermu koja se izlivala iz nje.

– Ako ostane fleka odmah ću je očistiti. Iduće nedelje ću doći opet da sve pospremim. Molim te čika Jovo, nemoj da zapustiš kancelariju, molim te svake nedelje po malo. Biće i meni lakše!!

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt