Njegova kćerka iz prvog braka dolazi kod nas – Ispovesti
Ispovesti

Njegova kćerka iz prvog braka dolazi kod nas

Moj muz je 10 godina stariji od mene i prije nego smo se vencali bio je nesretno ozanjen i sa tom zenom ima kcerku.

Muz ne zeli da imamo ‘odnos’ kada je tu njegova cerka iz prvog braka. Ona zivi sa majkom i dolazi kod nas na nedelju dana svakog meseca i on me tada odbija me sa recenicom ‘cerka mi je u sobi pored’.

Ona nije mala, ima 15 godina. Dosla je prosle nedelje kod nas na rucak, posto je ona probirljiva i razmazena ne voli da jede sta joj se spremi, Pogotovo ne sto ja spremam, tog dana pekla sam pile u rerni i presolila sam njen batak,kada smo posedali za stolom taj presoljeni batak izvadila sam njoj i odmah pocela da drami da je presoljeno i otrcala u sobu, onda je muz krenuo za njom ja sam tada isokristila priliku i batake i kad je suprug dosao da proveri da li je batak zaista preslan video je da nije, odmah sam skočila da mala umišlja i fantazira… posle je otisao da raspravi sa njom cula sam kako joj govorio da vise ovde nece krociti.

Sada konacno mogu poceti noramal zivot.

BONUS ISPOVEST:

GLASNO JE STENJALA DOK SAM JOJ GURAO PRSTE U VRELI OTVOR: To je dokusurilo i brzo je stigao orgazam!

 

Sedim za računarom i čekam da mojoj komšinci ode ćerka kod drugarice. Muž je na poslu, sve je dogovoreno, samo još da mala ode.

Moja komšinka se zove Nevena, ima 44 godine, 19 više od mene. Vitka je, farbana plava kosa do ramena, senzualne usne i prelepe zelene oči. Godine su ostavile malo traga na licu, ali sve u svemu, super izgleda.

Već neko vreme se viđamo kad god možemo i pored nje mi ne treba ni jedna više.

Stiže mi sms od nje: „Maleni, dođi, konačno sam sama”. Jedva sam dočekao. Za 2 min. stižem do njene kuće, a ona me čeka na vratima.

Čim sam ušao grli me, nogama me obavija oko struka, a ja je, držeći za guzove, nosim na kauč. Sedamo i pohotno se ljubimo. Brzo se oslobađamo odeće i ja uživam u njenom prelepom telu.

Sise lepo oblikovane sa tamnim šiljatim bradavicama, ravan stomak i svetle kovrdžave stidne dlake. Njeni vešti prsti mi odmah miluju kurac i muda i erekcija dolazi za čas.

Jezikom me liže po usnama i bradi dok mi drka sve brže. Liže mi vrat, potom bradavice, prelazi jezikom preko stomaka i spušta mi vreo dah na glavić.

– Puši mi. – kažem.

– Mili, gde žuriš? – odgovara i počinje da me ljubi i liže po stomaku tik do kurca, a šakama mi mazi butine.

– Molim te, ne mogu više, puši mi.

Gleda me i smeši se, a onda u jednom potezu ga uvlači skoro do kraja. Zatvaram oči i prepuštam se neverovatnom užitku.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt