“Sve se desilo iznenada” – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“Sve se desilo iznenada”

Sve vreme je bilo jako i grubo, držao me čas za kosu, čas za vilicu, dok me razdirao otpozadi. Guza mi je pucala od naleta. S vremena na vreme se zabije do kraja i tako ostane i onda pokuša da ga gura još više iako nema gde.

Suze su mi odvano curile, nisam smela da pisnem, ali mi je to sve prijalo. „Šta je kučko, nisi imala pastuva nikad? Sviđa ti se kurčina do kraja?”

Jecala sam od udara kad je skinuo i nabio mi čarapu u usta dok je ulazio i držao me za ruke. One su se malo osećale, palilo me sve; i taj miris, i miris njegovih jaja, bila sam njegova drolja, razvaljivao me tako s leđa dosta dugo.

Nisam baš videla da ne može ovoliko dugo da svrši, kaže da je u toku dana već dva puta i da će mu trebati vreme. Osećala sam da je ipak blizu jer je ubrzavao.

Izvadio ga je i nabio mi ga u grlo. Počeo je da lije spermu duboko u grlo da sam se zagrcnula, naterao me je da sve progutam.

Seo je na krevet dok sam ležala pored nepomična, sve me je bolelo od tako dobrog seksa. Kad je završio legao je preko mene, raširio noge i krenuo opet. Ovoga puta mi je opet ušao duboko i nabijao se odozgo što je jače mogao, bio je težak. Ponovio je tako više puta.

Okrenuo se i naredio da mu ližem noge. Nosio je čarape koje su se osećale pomalo, bio je inače sav znojav, palilo me to, bila sam ponižena, i morala sam da radim sta želi.

Onda je podigao ruku iznad glave i terao me da ližem pazuh. Posle me je opet jebao od pozadi pa svršio. Bilo je to dugih dva i po sata non-stop jebanja bez prekida.

Rekao mi da se obučem, pogledao me je kada sam izašla iz kupatila jer sam išla kao da imam panj među nogama, i nasmejao se: „Šta je mala, boli pičkica? Dobra si kurvica za iživljavanje i deranje”.

Uživala sam u tom ponižavanju, volela sam da me tako jebe, da kad vidi suze, da još jače navali da me razdere.

Nismo se vise čuli od te večeri, ja sam izgubila broj, a nisam se baš usudila da idem kod njega na vrata.

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt