“Sve se desilo iznenada” – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“Sve se desilo iznenada”

Kada ga je konačno malo izvadio, počeo je da me blago šamara i pljuje odozgo, sve mi je to malo bilo odvratno. Onda mi je nabio facu na jaja i trljao ih o moje lice. Osetila sam takav miris muškog međunožja, bilo je toplo vreme i malo se oznojio, iskreno napalilo me je to. Onda me je opet uhvatio za kosu i gurao duboko. Jebao me tako dosta dugo, rasklimao mi je vilicu.

Taman sam mislila da je gotovo kada me je grubo uhvtaio za ruku i odveo u sobu gde me je bacio na krevet na leđa, ruke stavio iznad glave i svojim kolenima došao oko mojih ramena tako da mi je njegov kurac bio ispred nosa.

Okrenula sam glavu na stranu i htela da izbegnem ali mi je gurnuo rukom kurac tako da nisam ni mogla da iskrenem glavu, ruke mi je držao svojim iznad glave i tako se nabijao i stenjao govoreći: „Ah kako ga dobro primaš kučkice, voliš kurac u grlu, jaoj šta te sve čeka noćas, nećeš sedeti posle mene”.

Pola nisam mogla ni da čujem od naleta njegovog kurca. Počela sam i pomalo da uživam u toj beznadežnoj poziciji, nisam mogla ništa da uradim.

Kad je završio hteo je da me pusti da se obrišem i bacio mi maramice jer mi je sve curilo niz lice. Sedeo je pored mene i grickao mi uho, s vremena na vreme me je jače ugrizao od čega sam se ježila.

Držao me je rukom tako da nisam ni mogla da se izmaknem. Kada sam se obrisala, legao je i rekao mi da sednem sama da me ne povredi, pre toga me je skinuo polako.

Kurac mu je bio prosečan, ali za mene veliki, moji bivši do sada nisu imali toliki. Ni sama ne znam zašto sam krenula na krevet, i stala iznad njega na vrh da se polako nabijem i odmeravam ulaz.

Polako sam se spustila da uđe glavić, bila sam dosta uska dole. Ali su me podilazili žmarci kada je ušao samo nabrekli crvenkasti glavić. Samo sam se milimetar gore-dole pomerala i tako uživala i već bila na sedmom nebu.Dok sam tako se polako njihala, odjednom sam osetila neki vrlo oštar bol i iznenađenje. Uhvatio me je za kukove i nabio do kraja iz sve snage. Ja sam samo prebledela, on me pogledao i rekao: „Šta je mala? Nisi nikad bila nabijena na kurac?”

Osećala sam dole kao da ću se raspasti, ali me nekako to i palilo. Tada me je malo pridržavao u vazduhu i onda je krenuo da se nabija odzodo dok sam osećala kao da će dopreti do stomaka. Sa svakim naletom mi otme uzdah.

Kad se malo umorio, okrenuo me na kolena i stao otpozadi, postavio na ulaz i opet se zabio iz sve snage, opet me je bolelo, bio je preveliki. Krenuo je sad zaista brzo i jako da me nabija da nisam znala gde sam, osećala sam ga duboko, čini mi se da je ulazio do materice.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt