“Sve se desilo iznenada” – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“Sve se desilo iznenada”

Jedna drugarica je pravila 18-ti rođendan i bila sam pozvana. Sredila sam se brzo, nije mi se nikako išlo na to. Bila sam nešto smorena taj dan, ali morala sam, ne mogu doživotno da izbegavam društvo i drugarice.

Obukla sam jednu lepu bluzu, minić i naravno štiklice, izgledala sam kao prava mačka.Volim kad lepo izgledam, to mi diže samopouzdanje. Išla sam taksijem do lokala gde je pravila rođendan, lokal je baš cool, nisam često bila u njemu, možda samo dva puta.

Bilo je dosta ljudi, i kad sam ušla pitali su me ko je slavljenik, jer je izgleda bilo više rođendana to veče pa smo svi raspoređeni u delove velikog lokala. Muzika je bila cool, a društvo ništa specijalno…

Pošto mi je bilo dosadno, rešila sam da popijem nešto. Oko mene su svi već uveliko bili pijani, spanđali se ko je sa kim stigao, ja sam onako stajala sama i rešila da se eliminišem te koka-kole i krenula sam sa jegerom.

U početku mi je bilo odvratno, ali već posle druge čaše sam se osećala baš opušteno. Prišao mi je jedan smeđ dečko. Nije bio sad wow, ali je imao nešto sexy u sebi, i malo uz uticaj alkohola sam krenula da ćaskam sa njim. Smejali smo se kao ludi koliko smo mogli da čujemo uopšte jedno drugo od buke.

Nije bio napadan, niti su sad nešto bili provokativni pogledi i to mi je prijalo, da ne budem samo meso.

Bilo je već negde oko 1 sat posle ponoći, mi se tako zezali i onda je predložio da odemo kod njega gde je mirnije, da se bolje čujemo. Pristala sam, da sam treznija bila verovatno ne bih. Živeo je malo dalje, taksijem nam je trebalo 15-ak minuta.

Nismo mnogo pričali u kolima, ušli smo u zgradu, živeo je na 5-om spratu. Bio je baš prijatan sve vreme. Ušli smo u stan, seli na krevet i nastavili da se smejemo i zezamo.

Sela sam za komp dok je on otišao po vino u kuhinju, ali kada sam se okrenula prema njemu stajao je skinutih panatlona i nabrekle kurčine u vazduhu. Nisam stigla ni da kažem nešto već me je dočekala kurčina u grlu, nabio mi ga je do kraja da sam odmah počela da grcam. Zamalo da povratim.

Krenuo je odmah sa rečima: „Uh kako imaš dobro grlo, odmah si mi se svidela na prvi pogled i prosto sam morao da probam da ti ga gurnem. Jesi kurvica, razvaliću te nocas.” Počela sam da se malo branim, ali nisam imala baš snage jer sam i popila i bio je jači od mene.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt