“Sve se desilo iznenada” – Ispovesti
Ispovesti

“Sve se desilo iznenada”

Ne znam ni sama kako ali iznenada me počeo ljubiti, nisam se ni snašla, pritisnuo me tijelom…Muž je od mene stariji 15 godina, ima sina iz prvog braka od kojeg sam starija 6 godina, ja 27,on 21. Neki dan došla kući, bila sva tužna, frendica ostala u bolnici.

Mali, kako ga od milja volim zvati me počeo tješiti. Ja sjedim na kauču samo što ne zaplačem, a on me pokušao oraspoložiti šalama, pa mi razbaruši kosu, pa me grli…., Ne znam ni sama kako ali iznenada me počeo ljubiti, nisam se ni snašla, pritisnuo me tijelom, inače je jako lijep momak, ali nikad nisam gledala u njemu se*sualni objekat.

Ja u šoku šta se dešava, on se najednom ustane, naglo, mislim si sigurno je požalio, a on ugasi svjetlo, i obori me tako silovito, i strastveno, na kraju je završilo sek*om…

BONUS ISPOVEST:

IZVADIO GA JE I NABIO MI GA U GRLO! Počeo je da PRSKA duboko, naterao me je da sve progutam

 

Oduvek sam bila povučena devojka. Nisam imala mnogo drugarica, drugove tek nikako. Sa par devojaka sam se družila, ali to se svodilo na čisto opšte teme; kakvo je vreme, malo o šopingu i to je to. Prosto sam takva po prirodi, što bi neki smorovi rekli osobenjak.

Što se tiče izgleda, lepa sam, crnka, imam 19 godina. Extra guza, grudi solidne. Imam dobru građu. To su momci još od puberteta primećivali, ali kako sam povučena retko sam davala bilo kakvog povoda za nešto. Pa čak ni u osnovnoj skoli kada je krenulo ono smaranje devojaka, ’vatanje u ćošku itd, kad su krenula i prva „skidanja mraka”.

Moje drugarice iz odeljenja su se odmah na to naložile, ne sve naravno, uvek je bilo onih koje momci nisu nikako želeli. Skoro pa nije prolazio dan da neka ne šapuće u ćošku negde šta je radila i sa kim. Od toga mi se prosto dizala kosa na glavi, zvala sam ih kurveštine.

Meni je sve to bilo tako daleko, nisam imala uopšte tih nekih fantazija. Bila sam zaljubljena u nekog dečka, bilo je prosto nemoguće doći do njega i nisam ni pokušavala niti sam želela da budem povređena, jer sam se ionako osećala čudno kada je ta ljubav u pitanju. Nisam bila ni štreber btw, više sam onako radila neke druge stvari.

Kako je prolazilo vreme i posle osnovne i srednja, smuvala sam se sa nekim momcima. Imala sam taj prvi put, mislia sam biće to nesto spektakularno, mada ništa posebno. Lepo jeste bilo ali nisam uživala.

Ta prva tri puta sa bivšim momcima, bilo je jako kratko, uglavnom 10-ak minuta najviše, čak nisam stigla ni da se skinem – već su završili. Inače svi su bili moji vršnjaci. Tako da me to nije ispunjavalo niti sam nešto mnogo uživala. Svaki put bih osećala da hoću još, a oni izgore brzo.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt