Sramota koja će mi presuditi – Ispovesti
Ispovesti

Sramota koja će mi presuditi

Cijeli život živim časno i pošteno i prije par dana sam saznala da je djevojka mog sina trudna.

Imaju samo po 17 godina i naravno nisu vjenčani. Beštija se misli preko trudnoće uvaliti u moju porodicu i 100% sam sigurna da je namjerno ostala trudna. SRAMOTA KOJA ĆE ME U GROB OTJERATI! Obzirom da još uvijk u prvom mjesecu trudnoće rekla sam sinu da je proba nagovoriti, u krajnjem slučaju natjerati da abortira, a za novac da se ne brine.

Nadam se da će se sve uz Božiju pomoć završiti kako treba i da se neće rasčuti po naselju. Stvarno ne bih mogla podnijeti tu sramotu.

BONUS ISPOVEST:

CVILILA SAM DOK MI SE MALENA GRČILA: Prevrnuo me na leđa, i dok je klečao svog pitona je gurnuo do kraja!

 

Muž moje koleginice je bio jako zgodan, šarmantan, lep, krupan, pravi muškarac kakvog bi svaka htela da pojebe, pa i ja.

Znajući da joj je muž serviser računara, jednom sam joj se na poslu požalila da me zeza komp kod kuće i da moram da ga nosim u servis. A u stvari sam želela da mi ponudi svog muža. I rekla je nemoj da si smešna pa znaš da je moj muž majstor za kompjutere, on će ti to srediti, ništa ne brini.

Stvari su se odvijale kako sam i htela. Kada smo završile smenu, njen muž je čekao u kolima ispred firme. Rekla je dođi da se dogovoriš sa mojim mužem kada da dođe.

Prišle smo kolima i on je izašao, prišao je i poljubio ženu a zatim se pozdravio i samnom. Ošacovao me od glave do pete dok je ona objašnjavala da mi treba njegova pomoć. Sa zadovoljstvom je pristao a ja sam rekla da ću odrediti dan za to i javiti. Razišli smo se a ja sam razmišljala kako da izbegnem nju, nisam želela da i ona bude tu.

Smislila sam plan, njegovoj ženi sam dala ključeve od stana i rekla joj, neka on dođe sutra ujutru dok smo na poslu i nek sredi komp, pa ćemo sa posla ti i ja kod mene pa da svi zajedno ručamo. Složila se i sve je išlo po planu. Međutim ja sam se ujutru javila šefu i rekla da imam jaku upalu i da ne mogu da dođem na posao, i zamolila ga da mi da slobodan dan.

Sve je bilo sređeno, otišla sam u kupatilo i sredila se a njen muž je otključao vrata i iznenadio se kada je video da sam kod kuće.

Rekla sam mu dobro jutro i ponudila ga da sedne, skuvala sam kafu i sipala piće da se malo opustimo. Vodili smo lagan razgovor a ja sam mu blagim flertom davala do znanja šta želim.

Sreća pa je inteligentan i odmah je shvatio. Pitao me je da li može da se istušira kod mene, rekla sam naravno i pokazala mu gde je kupatilo. A on je rekao, a možemo i zajedno ako hoćeš, nasmejala sam se i rekla da sam ja to već obavila, idi ti i požuri. Zamračila sam sobu i upalila mirišljave sveće i stvorila romantičnu atmosferu. Skinula sam se i legla na bok i čekala ga.

Pojavio se na vratima potpuno go, gladno sam gledala u njegov kurac dok mi je polako prilazio. Okrenula sam se na leđa a on je legao tik uz mene i poljubio me nežno. Bio je to predivan osećaj, njegov jezik se borio sa mojim a prsti su mu nežno dodirivali moju mačkicu. Ljubio mi je vrat i ramena, a njegov topao dah je proizvodio jezu koja je strujila mojim telom.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt