Moj otac je alkoholicar. Ne trezni se nikako osim kad nema para za pice… – Ispovesti
Ispovesti

Moj otac je alkoholicar. Ne trezni se nikako osim kad nema para za pice…

Moj otac je alkoholicar. Ne trezni se nikako osim kad nema para za pice. Ne radi nista vec 5 godina osim sto lezi kuci. Stidim se sto ovo moram da pisem nisam smela nikome da kazem. Tata kad je pijan udara me po zadnjici,

tesko mi je da nadjem pravu rec ali njegova ruka se zaustavi na moju zadnjicu, i uvek kad me udara naziva me lakom zenskom. Nikad nisam imala momka da bi zasluzila da tako nesto cujem niti sam pomisljala da spavam s nekim

Ovo sa tatom prelazi svake granice norm. Najvise me zao mame koja nije mogla da ga trpi pa je otisla od nas, ostavila me samu sa njim da se patim. Zbog toga placem po ciele noci.

BONUS:

Zaboravite na njega, vi ste sve što vam je potrebno za seksi provod!

1. Osigurajte si potpunu privatnost. Zaključajte vrata, isključite telefon i mobitel te se pobrinite da vas nitko ne može prekinuti.

2. Smjestite se udobno. Lezite na leđa u krevet, u kadu, bilo gdje gdje vam odgovara, uz osvjetljenje koje vas najviše opušta i uz koje se osjećate seksi.

3. Skinite se goli. Vaše je tijelo prepuno erogenih zona. Što više njih stimulirate, to bolje.

4. Upoznajte sami sebe. Poznavati anatomiju svojih genitalija je prvi korak prema užitku.

5. Inspirirajte se. Što vas napaljuje? Maštanje? Erotski roman? Seksi film? Upotrijebite to da biste došli u pravo raspoloženje.

6. Bacite se na posao. Polako i nježno počnite se dirati posvuda po tijelu. Otkrijte koja su vam mjesta osjetljivija i na njih se ponovno vraćajte.

7. Upotrijebite lubrikant. Onaj na bazi vode uljepšat će doživljaj.

8. Pređite na glavnu stvar. Kad ste spremni, počnite se igrati s raznim dijelovima svoje vagine. Koristeći jedan ili dva prsta, trljajte sve dijelove stidnice posebno pazeći na klitoris. Dirajte je na različite načine, škakljajte, trljajte, štipajte, tapšajte. Upotrijebite i više prstiju, pa čak i cijeli dlan.

9. Budite kreativni. Eksperimentirajte s različitim stupnjem pritiska, brzinom i smjerom pokreta. Napravite pauzu i probajte nešto novo.

10. Uzmite igračku. Prije nego što prijeđete na pomoć takve vrste, pobrinite se da ste zaista dobro upoznali svoje tijelo. Tek kada ste na tom stupnju vrijeme je za korak dalje.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt