“Udala sam se prije tačno 22 dana” – Ispovesti
Ispovesti

“Udala sam se prije tačno 22 dana”

“Udala sam se prije tačno 22 dana i juče sam već odlučila da želim da se razvedem, ne zbog mog muža, već zbog njegove mame, moje svekrve.

Prije 4 mjeseca sam ostala trudna i svekrva to nikako ne može da podnese, govori mi da sam ono na Q, da sam iskoristila i prevarila njenog sina da se uvalim u bogatstvo i mnoge druge gadosti.

Od prije par dana sve češće govori kako beba u mom stomaku nije beba njenog sina, kako je to ko zna čije dijete… grozno :(. Iskreno to me mnogo povrijedilo, ono baš baš, ali nekako sam sve trpila jer stvarno volim mog muža, ali kada mi je juče rekla da će uraditi DNK analizu očinstva bebe čim se porodim shvatila sam da nema dalje. Spakovala sam stvari i vratila se kod mojih.

Mužu sam rekla ako želi da živimo i da se ne razvodimo da dođe ili kod mojih ili da sebi iznajmimo stan i započnemo samostalni život. Jednostavno ne mogu niti želim više da trpim konstantna vrijeđanja, omalovažavanja i druge gadosti koje sam trpila 20 dana od moje svekrve. Sve sam mogla da trpim, ali da mi se dira u poštenje e to ne mogu. To što sam zatrudnila prije braka ne znači da sam Q kako mi je kontantno govorila, a ni DNK mi ne treba jer nisam nikakva uličarka koja spava sa desetak muškaraca svaki dan pa da ne mogu znati čije je dijete.

BONUS:

8 znakova da ste u vezi s muškarcem koji ima strah od vezivanja

Bez obzira nakon koliko vremena se izvučete iz takve veze, nakon tri mjeseca romantike ili prije samog vjenčanja, rijetko je prekid bezbolan i bez ožiljaka. Ako ste u potrazi za dugoročnom ljubavi, bilo bi dobro da pročitate slijedeće znakove da saznate na vrijeme s kim ste u vezi. Jednom kad ga dešifrirate, samo trebate odlučiti hoćete li ostati u takvom odnosu s nadom da će se promijeniti ili ćete se povući i tražiti dalje.

Kako znati ima li fobiju od veze?

Ima povijest kratkih veza. Ako je njegov popis bivših djevojaka dugačak ali površan, možda leti iz veze u vezu. Možda će pokušati opravdati svoju prošlost kratkih veza tako što će reći da ima još dovoljno vremena da se skrasi ili da još nije upoznao onu pravu. Budite oprezni ako često koristi frazu ‘jednog dana’.

Često je mijenjao posao. Ako se ne može fokusirati na karijeru, možda mu je teško biti vezan za jednu vrstu posla.

Preferira neovisne, samostalne žene i veze na daljinu. To su najbolje opcije za takvog muškarca. Na taj način zadržava svoju neovisnost i uživa u vremenu koje provodi solo, ali koristi i dobre strane veze.

Vi ste mu na drugome mjestu. Jedan od glavnih razloga takvog ponašanja je nevoljkost da se odrekne svoje slobode i prostora. Takav muškarac sigurno neće s vama provoditi sve slobodno vrijeme. Ima toliko toga ‘pametnijeg’ za napraviti – recimo pogledati film ili platiti račune.

Izbjegava druženje s vašim prijateljima i obitelji. Muškarca koji se previše boji vezanja ništa toliko ne plaši kao upoznavanje vaše obitelji i uključivanje u vaš život.

Svoju obitelj drži podalje od vas. Koliko god ga plaši ideja o upoznavanju vaše obitelji, na pomisao da upoznate njegovu obitelj gotovo se smrzne. Imat će jako dobre izgovore zašto nikada ne biste trebali upoznati njegove roditelje i prijatelje.

Kao dijete nije imao podršku majke i nije naučio riješavati sukobe u djetinjstvu. Prema istraživanju Sveučilišta u Minnesoti, ovo su jasni znakovi da će takav muškarac biti jednom nogom izvan veze. Ako i vi imate slično iskustvo iz djetinjstva, tada će vaša zajednička želja da izbjegnete bilo kakav sukob ići u korist takvog donosa. U svakom drugom slučaju, postojat će neravnoteža u pogledu toga tko koliko ulaže u vezu.

Ako osjeti da se povezujete, distancirat će se. To se može dogoditi nakon mjesec ili nakon godinu dana, ali čim osjeti da vaš odnos prelazi na višu razinu, vjerojatno će početi sabotirati odnos. To će raditi tako da će ostajati dulje na poslu, neće zvati, kasnit će, kritizirat će vas i kriviti za gotovo sve.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt