Bio sam oženjen a zaljubljen u curu 19 godina… – Ispovesti
Ispovesti

Bio sam oženjen a zaljubljen u curu 19 godina…

Bio sam oženjen a zaljubljen u curu 19 godina. Bio sam oženjen sam sa bogatom ženom, cela imovina, imanje se vodilo na nju. Devojka mi predlozila da otrujemo suprugu da bi nasledio celu njenu nekreatinu.

To sam i uradio. Supruga mi je umrla pre dve godine i sad kroz pola godine sam nasledio sve ženino, ja sam u javnoj vezi sa tom devojkom koja je mlađa od mene 17 godina, njoj 21 meni 39 Sve je bilo OK dok nije htela s*x,

kad smo krenuli sa strastima, je sam samo zastao i izgubio volju za se*om, jer je cura premlada za mene, a što je gore, planiramo brak. Mnogo sam pogresio sto sam suprugu “ubio” zbog mlade devojke

Bonus:

Nemamo ništa protiv joge i trčanja, ali seks je i dalje naša omiljena zdrava aktivnost!

1. Poboljšava pamćenje

Seks povećava razinu dopamina – hormona koji poboljšava pamćenje i povećava motivaciju. Prema tome, orgazam je nešto što nam je potrebno jakooo često.

2. Sagorijeva kalorije

Ne ide vam se u teretanu? Zgrabite svog dečka i ravno u spavaću sobu – 30 minuta igranja pod plahtama može sagorijeti 150 kalorija. To je kao da ste otrčali kilometar i pol na traci za trčanje!

3. Oslobađa nas stresa

Svi smo svakodnevno pod stresom, a stres oslobađa hormon kortizol. Koji je problem s kortizolom? Previše kortizola u krvi može dovesti do povišenog šećera i debljine. Seks nam pomaže da se opustimo i smanjimo razinu stresa u tijelu.

4. Održava nas zdravima

Redovit seks može spriječiti prehladu, zahvaljujući hormonu prolaktinu. Taj hormon ima važnu ulogu u jačanju našeg imunosnog sustava povećanjem proizvodnje limfocita. Ako moramo birati između pileće juhe i seksa, jasno je što biramo!

5. Poboljšava san

Kad se seksate, oslobađa se hormon oksitocin. On povećava povezanost s vašim dečkom, ali pomaže i da bolje spavate. Lijepo!

6. Čini vas savitljivim

Razmišljajte o seksu kao o dobrom treningu snage: tijekom dobrog seksa koristite hrpu mišićnih skupina. A i mnogo je zabavnije nego sat vremena raditi čučnjeve u teretani.

7. Dobar je za srce

Hormon testosteron obično povezujemo s velikim mišićavim tipovima, ali i naše ga tijelo oslobađa. Seks povećava oslobađanje tog hormona, a to poboljšava razinu energije i jača vitalne dijelove tijela kao što su mišići, kosti i srce.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt