aPustio sam ga i sad samo čekam da me devojka zove i raskine – Ispovesti
Ispovesti

aPustio sam ga i sad samo čekam da me devojka zove i raskine

Smuvam se sa jednom zgodnom i lepom devojkom i posle par dana dolazi njen brat do mene i preti kako će da me bije i polomi ako je povredim, iako ja nisam ni rekao niti uopšte hteo da povredim devojku. I to dolazi sa još 3 druga.

Rekao sam da joj neću ništa a on meni kaže bolje bi ti bilo i opali šamar. I kaže ovo je upozorenje da znaš šta te ceka. Meni pukao film i dok je pričao ja njega udarim i oborim dole, ostali svi iznenađeni nisu očekivali da smem da uzvratim, udarim još jednog ali ga zakacim jedva.

Pao i on dole ali brzo ustao i pobegao sa onom dvojicom. I kad je ustao njen brat i video da nema nikog samo što nije krenuo da plače i moli me da ga pustim. A do malo pre pričao kako ću da završim na urgentnom. Pustio sam ga i sad samo čekam da me devojka zove i raskine jer će ovaj složiti neku priču.

BONUS:

U friškoj vezi dobit ćete koju kilu, nakon prekida ih izgubiti: Vaš ljubavni status uvelike utječe na broj na vagi

Nakon gadnog prekida dosta ste smršavjeli i čini vam se da napokon imate figuru o kakvoj ste cijelog života sanjali. Tek kada se nakon nekog vremena malo oporavite i popunite, prijatelji će vam priznati da ste izgledali bolesno i jako loše. Nakon prekida biste se trebali usredotočiti na oporavak svog duševnog stanja, a ne na smanjivanje konfekcijskog broja jer ništa ne izgleda bolje od sretnog lica.

Upozorenje – udebljat ćete se nešto sitno iznad tri kilograma u prvim mjesecima veze i te ćete kile nositi godinama. U isto vrijeme vaš će dragi ostati na istoj kilaži prvih godinu dana, a nakon toga će se polako zapustiti.

Ako ste nakon prekida izgubili koju kilu ili se udebljali, nemojte se rješavati odjeće koja vam više nije po mjeri. Jednog dana, možda vrlo skoro, sigurno će vam opet stajati kao salivena.

Dok zbog razornog prekida gubite apetit, manji prekidi mogu vas natjerati na pustošenje hladnjaka. Ako je vaš ljubavni život kompliciraniji od zapleta neke sapunice, napunite hladnjak jogurtom, ne sladoledom.

Ok, možda ćete nabaciti koju kilu kad se počnete viđati s nekim novim, ali u trenutku kad se istinski zakači na vašu udicu, možete doslovno pustiti bradu i on to neće primijetiti.

Nakon godina nagovaranja svog dragog da počne jesti povrće budite sigurni da istog trenutka čim prekinete odbaciti zdrave namirnice i malo se popuniti. Uzmite to kao kompliment – nedostaje mu seks s vama pa mora naći nadomjestak.

Izgubiti koju kilu da biste stali u vjenčanicu iz svojih snova je sasvim u redu, ali osušiti se do krajnjih granica nije. Sigurni smo kako ne želite da vam fotke s vjenčanja budu podsjetnik na to kako ste nekad bili mršavi (ili najmršaviju fazu u životu) nego lijepa uspomena na najsretniji dan u životu.

Nema boljeg osjećaja od onog kad ste mršavi. Hmmm, osim onog kad uživate u romantičnoj večeri ili pikniku s dragim, ili dostavljenoj hrani pred TV-om s osobom koju zaista volite. Ne razmišljajte o vaganju nego uživajte barem prvih nekoliko mjeseci.

Znate što je najbolja vježba? Seks! Umjesto da vi i vaš novi dragi naručite hranu iz dostave, radije isprobajte nekoliko novih akrobatskih seksi poza. Dobro je za vaš seksualni život i širinu vašeg struka.

Dan kada ćete izgubiti posljednji gram zbog slomljenog srca nakon prekida veze je dan kad ćete prvi put naletjeti na bivšeg nakon što vas je ostavio.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt