Studirala sam u jednom gradu i živela sam sa cimerkom u jednoj zgradi – Ispovesti
Ispovesti

Studirala sam u jednom gradu i živela sam sa cimerkom u jednoj zgradi

Imam jednu prosto neverovatnu životnu priču. Studirala sam u jednom gradu i živela sam sa cimerkom u jednoj zgradi na 4. spratu.

Na spratu poviše mene je živela jedna stara bakica. Uvek sam joj pomagala nositi kese iz dućana i tako bi se nekad zapričale. Uvek sam bila osetljiva na starije i nemoćne, pa sam joj s vremenom počela pomagati i oko drugih stvari.

Pospremila bi joj po kući, otišla bi joj platiti račune, donela nesto iz dućana, ali najvažnije od svega: popila bi kafu s njom s vremena na vreme, razgovarala s njom i slušala je šta ima da kaže da ne bude usamljena. Pošla sam kući nakon ispita i zaboravila sam na studij i bakicu, samo sam se kući zabavljala s drugarima. Dok nije zazvonio telefon.

Bio je to jedan odvetnik. Bakica je umrla i oporučno ostavila meni svoj stan. Nije imala nikoga i tako mi se htela zahvaliti na pažnji koju sam joj davala tokom tih nekoliko godina. Ne možete zamisliti kako sam se osećala. Sad se udajem, i živet ću s mužem u tom gradu, u tom stanu.

BONUS:

Zanima vas hoće li biti zvijer u krevetu, a tek ste ga upoznali? Moguće je pročitati ga već na prvom dejtu

Kako priča?
Razgovor s muškarcem ne otkriva samo razinu kompatibilnosti ili neke ključne osobine ličnosti već i stil koji muškarac preferira u seksu. Ako priča monotono i mijenja izraze lica svakih sat vremena, znači da će biti dosadan i u krevetu. Osoba koja gestikulira rukama dok priča puna je života i strasti. Ako su takvi izvan kreveta, samo zamislite kakvi mogu biti u krevetu!

Gdje sjedi?
Još jedan pokazatelj kakav je u seksu je mjesto koje je odabrao za sjesti. Ako sjedne preko puta vas, tako da gleda u vas cijelo vrijeme, a ne ljude koji prolaze, odličan je znak. Razlog je poprilično jasan – ako se želi fokusirati isključivo na vas za vrijeme večere, budite sigurni da će i za vrijeme seksa biti posvećen vama.

Što naručuje za večeru?
Dobro ste pročitali – muškarac koji je avanturist i u odabiru hrane, bit će avanturistički raspoložen i u krevetu. Začinjena i egzotična hrana je jedan od najlakših načina da otkrijete hoće li dečko začiniti situaciju i u spavaćoj sobi. Ako nisu skloni eksperimentiranju s hranom, teško da će biti zainteresiran isprobati Kama Sutra iza zatvorenih vrata.

Kako jede?
Kažu da je najbolji put do muškarčeva srca kroz želudac, ali čini se kako je njegov želudac ujedno i najbolji način da shvatite kakav će biti između plahti. Dobar apetit obično znači da ima energičan libido.

Je li nježan i sklon dodirivanju?
Muškarac koje se osjeća ugodno dok vas dodiruje, vjerojatno će se osjećati ugodno i u spavaćoj sobi. Fizička distanca obično znači i emotivnu i seksualnu distancu. Što se ugodnije osjećaju pokazujući naklonost, biti će nježniji tijekom seksa. Pratite da li vas dodiruje rukom, da li stoji ili sjedi blizu ljudi, da li grli frendove kad se pozdravljaju i ostale male pokazatelje koji ukazuju na to da ga usrećuje pokazivanje nježnosti i naklonosti.

Kako vam drži ruku?
Način na koji vam drži ruku u svojoj ruci dobar je način da otkrijete kako ćete se osjećati nakon provedene noći s njim. Ako su vam prsti isprepleteni, to znači da je vrlo erotičan: dira svaki dio vaše ruke što izražava želju da bude fizički i emocionalno povezan s vama. Zvuči odlično! A što je s manje uzbudljivim držanjem za ruku? Standardno držanje za ruku ‘dlan o dlan’ ukazuje na naklonost i prihvaćanje, ali je manja vjerojatnost da će vas iznenaditi u seksu.

Kakav mu je stil ljubljenja?
Sve je u poljupcu! Samo vi možete reći je li prošao taj test – ako vam zaklecaju koljena kad vas poljubi, najvjerovatnije ćete biti oduševljeni njegovim seksualnim vještinama. Ako vam prođe osjećaj gađenja nakon poljupca, znate da vas neće baš oduševiti u krevetu. Postoje još neke sitnice na koje je dobro obratiti pažnju: Ako vam drži lice rukama dok vas ljubi, znači da je romantična duša i obično strastven ljubavnik. Nije loše ako se i malo zanese ili ispusti uzdah – nitko ne želi mlitavog ljubavnika!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt