“Ljubavnik me spojio sa svojim drugom” – Ispovesti
Ispovesti

“Ljubavnik me spojio sa svojim drugom”

Imala sam ljubavnika (oženjenog) još dok sam bila devojka. Tajna veza nam je već dugo trajala kad mi je predložio tokom odnosa da u naše igrice ubacimo njegovog dobrog, diskretnog prijatelja. Nakon odnosa smo otišli u kafić gde je ubrzo za nama stigao i taj njegov drug. Čim sam saznala da je to on, ponovo mi se javila jaka želja i kad mi je ljubavnik šapnuo da se ovom drugom dopadam i da bi on voleo da se odmah “isprobamo”, odgovorila sam: „A što da ne?“ – na šta se ovaj moj zaprepastio, ali se pribrao pa smo krenuli u vikendicu njegovog druga.

Čim smo ušli počeli smo da se skidamo. Na početku sam se posvetila mom ljubavniku. Ljubila se s njim,mazila mu onu stvar, dok me onaj drugi hvatao za zadnjicu i grudi. Klekla sam progutala, a on me okrenuo ka svom drugu i tek tada sam videla da su im iste veličine, samo što je drug imao loptasti bio malo uži. Morala sam dobro da otvorim usta da bih ga usisala celog.

Potom je drug legao na krevet, a ja na njega. Polako sam uvlačila njegov u rupicu, jer sam želela dobro da ga osetim. Nije me bolelo, jer sam bila razrađena i mokra od samo sat ranije. Tako su se redali na meni.

Bilo je to za mene jedno predobro i prelijepo iskustvo i jedva čekam da ponovimo.

BONUS ISPOVEST:

Related Articles

 

IMALA JE NEODOLJIVU POZADINU: Nabijao sam joj alatku sve jače u mačkicu, uživala je u tome!

 

To je bilo negde 95godine, ja sam tada imao 19 god i taman sam dosao iz vojske.

Subota jutro izlazim iz kuce, kad na kapiji stoji cika Danko i zove me da dodjem kod njega da mu pomognem da pomerimo namestaj jer treba da kreci. Naravno da sam pristao, inace on je cale mog najboljeg druga koji je tada bio u vojsci.

Ušli smo u kuću tamo je bila teta Mila (njegova žena mama mog druga). Teta Mila je za mene bila najbolja p**a, tako j**a, da sam ga uvek drkao samo na nju, inace ona je i najbolja prijateljica moje mame. A cika Danko je uvek bio nekako strog, znam da se teta Mila uvek zalila na njega kada je kod nas dolazila na kafu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt