20 godina radim kao profesor – Ispovesti
Ispovesti

20 godina radim kao profesor

20 godina radim kao profesor u trgovačkoj školi. Za radnog vijeka sam doživio razne situacije učenicima, često vrlo, vrlo loša iskustva i sa svakom novom generacijom meni kao profesoru je sve teže i teže, ali nakon ovoga što mi se desilo juče razmišljam da napustim ovaj posao i pokušam sa nečim drigim da se bavima. Uvrijeđen sam i kao profesor i kao čovjek.

Naime juče dok sam pisao zadatak na tabli, logično jedan izvjestan period sam bio okrenut leđima učenicima i tada sam doživio nevjerovatan šok. Dok sam pisao po tabli iznenada sam osjetio kako me je neko jako stisnuo za … o.gan, da ne imenujem. Okrenuo sam se i iza mene su stajale dvije učenice,a jedna od njih me uporno držala za . Govorio sam joj da me pusti, ali nisu me slušale. Nekako sam se oslobodio i izašao iz učionice dok su s ci učenici smijali. najgore od svega što nemam podršku ni direktora ni kolega. Na rubu sam srama.. šta da radim.

BONUS ISPOVEST:

STARA KAJLA UME DA ZADOVOLJI “PILETINU”: Odlepila je na moju “batinu”

 

Imam 50. godina i vrlo sam aktivan. Žena ne može da zadovolji moje potrebe pa ga često drkam. Imam par koleginica koje povremeno krešem, ali su i one već zašle u ozbiljne godine. Te subote supruga je sa koleginicom otišla u grad da gledaju izloge i da nešto kupe. Vreo julski dan ležim u šorcu i gledam tv,i polako mazim jaja. Kurac mi je već poludignut i već znam da ću ga malo kasnije izdrkati.Imam poprilično veliki i debeo kurac oko 19.cm i kada se skroz digne izgleda impozantno.

Inače sam visok 195.cm imam 105.kg. ali nisam debeo, i prosede crne kose, kažu prilično atraktivan. Sve ćešće razmišljam da pojebem (makar platio), neku mladu pičku. Gledam ih na ulici zakofrčenih sisica kako se bezobrazno kikoću i kako im se u tesnim helankama ocrtava mlada pickica i tvrdo dupence. Razmišljam kako izgledale nataknute na moj debeo kurac i kako kolutaju svojim krupnim očima.

Odjednom u stanu se oglasi zvono, ko li je sad pomislih, baš mi niko ne treba. Polako odlazim do ulaznih vrata i otvaram ih ne gledajući kroz špijunku. Dobardan – procvrkuta devojčurak od nekih 20-etak godina – imate li minut vremena ,reče gledajući me krupnim nasmejanim plavim očima .Gledate li tv šop ….bla bla …mogu li da uđem? Nisam slušao šta prodaje niti me je interesovalo, gledao sam njene mlade i nabrekle sisiće koje su se ocrtavale kroz dekoltiranu majicu.

Na sebi je imala kratku tananu suknjicu iz koje je vireo par prekrasnih dugih nogu u laganim sandalama ,a u ruci je imala poveću torbu u kojoj su joj bile stvari koje je prodavala.Pomerio sam se i on je kao lahor prošla pored mene i sela u fotelju u dnevnom boravku. Izvini samo da obučem majicu-rekoh –nema potrebe, reče ona –baš je toplo. Hoćeš hladan sok , može kasnije, samo da vam kažem šta nudim. Nema problema ,rekoh prvo se osveži pa ćemo kasnije o poslu.

Dok smo pili sok pričala mi je kako studira i kako pokušava da zaradi za školovanje. Nisam je slušao šta priča, gledao sam te divne punačke usnice koje su se smešile i mamile svojom punoćom i razmišljao šta da radim. Verovatno je primetila kako je gledam ,kako gledam njene sise i noge koje je nemarno prekrstila izlažući mom pogledu prekrasne butine.Kurac mi je počeo lagano da raste .Ona je to primetila i onako me bezobrazno pogledala u oči i polako obliznula usne, i počela lagano da širi noge.

-Je li matori da ti možda ne bi malo da se omrsiš?-ko iz vedra neba me pogodiše njene reči.

-Uh lepa moja bih, rado bih te celu polizao. Samo je uzdahnula, zavalila se dubljeu fotelju i rekla, pa hajd ,ne čekaš valjda pismenu molbu, odavno maštam da me neki matorac poliže, reče i jednu nogu podiže na naslon od fotelje. Kurac samo što mi nije eksplodirao već je bio u punoj veličini i ocrtavao se kroz šorc koji sam nosio. Polako sam prišao i klekao na kolena ispred nje.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt