Ne znam kako da dokažem da me žena potkrada – Ispovesti
Ispovesti

Ne znam kako da dokažem da me žena potkrada

Ne znam kako da dokažem da me žena potkrada… Nestale su mi neke pare iz stana. Rekao sam zeni, ali ona kao ne zna. U poslednje vreme vidjam je sa jednim mladicem. Kaze da je to njen kolega s posla kao da je ne znam.

Svako vece je dovozi s posla, kaze da su samo drugovi a mene to ne pogadja. Siguran sam da je ona uzela novac da uradi abortus ako je zatrudnela sa tim mladjim, cak se i iznos poklapa, ali ne znam kako da dokazem.

BONUS:

Super orgazmi stvarno postoje. Evo što vam je činiti

Super orgazmi koji su do sada smatrani urbanim mitom mogli bi se definirati kao iskustvo doživljavanja 100 orgazama u jednom, odnosno u isto vrijeme. Znamo da zvuči nevjerojatno, ali super orgazam doista se može objasniti kao orgazmična erupcija. Zahvaljujući nedavno pokrenutom znanstvenom istraživanju, ponovno se počelo sve glasnije šuškati o njima.

Znanstvenici na programu ‘Channel 4’ u dokumentarnom filmu ‘The Super Orgasm’ snimaju aktivnost ženskog mozga u trenucima u kojima su one opasno blizu vrhunca, a sve ne bi li došli do odgovora imaju li sve žene mogućnost doživljavanja višestrukih orgazama. Njihov je zaključak, na naše neizmjerno zadovoljstvo, da mogu.

Ispostavilo se, a što je logično, da se one žene koje doživljavaju višestruke orgazme općenito lakše opuštaju i da se lakše uzbude jer nisu preokupirane razmišljanjem o postizanju orgazma. Te iste žene bile su one koje su tijekom ispitivanja oslobađale najviše hormona oksitocina, poznatijeg i kao hormona ljubavi, a do oslobađanja kojega dolazi prilikom seksa, poroda i dojenja. Ova grupa ispitanica uvijek će najlakše postići orgazam jer njihova tijela jednostavno tako rade.

52-godišnja Beverly koja samu sebe zove svećenicom ljubavi, opuštena je instruktorica tantričkog seksa koja smatra kako su višestruki i super orgazmi nešto što svaka žena može postići, a kako bi do toga došla, 3 su ključne stvari koje pomažu u dolasku do željenog cilja. Bavljenje jogom, redovito opuštanje i razvijanje intimnosti s partnerom svakako će vas dovesti do toga. A mi preporučamo da s vježbanjem krenete odmah danas.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt