NAJBOLJI U SELU! Radovan me je FINO OBRADOVAO – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

NAJBOLJI U SELU! Radovan me je FINO OBRADOVAO

Dok sam stiskala butine, blago crveneći, osetila sam da mi je pička vlažna i da sam opet ostala nepojebana. Počela sam da se grčim i, uz izvinjenje, odjurila u Nemanjinu sobu.

Zavukla sam ruku u gaćice i tamo me dočekaše lepljivi sokovi. I jesam i nisam želela da izdrkam svoju macu. Nekako se sabrah i vratih u dnevnu sobu. A tamo…

Zatekla sam čika Radovana kako leži na kauču i drka enormno veliki kurac koji je imao jedno 22-23 cm, plus finu debljinu.

Zanemela sam kada sam videla taj ogromni kurac, a on ga brzo ubaci u trenerku. Kada je video da ne skidam oči, izvadio ga je ponovo i nastavio da ga mazi. Krenula sam da prilazim dok sam ga direktno gledala. Uzela sam ga u ruke i počela lagano da ga obrađujem, jednostavno sam morala da ga stavim u usta.

Vrlo brzo, moja usta su bila ispunjena njegovom monstruoznom kurčinom. Nakon desetak minuta, zašla sam prstima preko pičke pokupila sokove i nabola se na njega, mislila sam da sve držim pod kontrolom, da ja upravljam, nabijala sam se jako i lagano ga dovodila do ludila, a i sebe vala.

Osetila sam svaki centimetar njegovog džinovskog kurca u sebi.

Onda me je naglo sklonio sa njega i bacio na pod, okrenuo me je na stomak i nabio od pozadi, jebao me previše grubo, što me je mnogo palilo. Izvadio je svoj veliki kurac iz mene, počupao za kosu i okrenuo ka sebi. Nagurao mi je glavić u usta i krenuo da ga nabija brzo, skoro sam se davila u njemu.

Videla sam da će svršiti, što je i učinio po mojim sisama. Njegova divna, mirisna sperma svuda po sisama. Brzo smo se pribrali, jer smo čuli Nemanjin auto.

Čim je došao, Nemanja me je odveo u sobu i veselo nabio kurac u usta, koji je bio dobar, ali ne kao tatin. Krenula sam da mu ga pušim i nakon par minuta mi je zalio ždrelo. Opet! Nisam bila mnogo razočarana, jer sam znala na koju batinu mogu da računam.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt