“Drugaricin tata me iznenadio” – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Drugaricin tata me iznenadio”

Obično ono što ne planiraš, desi se samo od sebe. Otišli smo na more on i ja sami. Jednog vrelog popodneva na usamljenoj plaži, gde retko ko zalazi, zamolila sam ga da me namaže uljem, kako ne bih izgorela na jakom suncu. Predala sam se laganom masiranju i milovanju. Mazio mi je celo telo, a najviše se zadržao oko guze i međunožja. Svremena na vreme, ispod gaćica zavuče mi prste i onako bezobrazno kao da nikog nema, pomazi me po pici. Nisam se bunila, jer prijalo mi je, a znam da on nebi na to reagovao.

Uživao je da me pokazuje drugima. Na njegov zahtev okrenula sam se na leđa da mi stomak i grudi namaže. Tek tada na nekih par metara od nas primetim, kako neki momak stoji u vodi i pažljivo nas posmatra. Voda mu do kolena, a kurac mu naduo kupaće gaće. Odmah sam videla da u gaćama ima ogromni komad kurca.

Jednom rukom je pritiskao tu svoju izbočinu, zaboravljajući da nije u vodi i da se sve vidi. Usta mu poluotvorena a krupne plave oči netremice zure u moje međunožje, tamo gde su gaćice prekrile picu. Kad je video da ga gledamo, obori pogled i pođe da se udaljava od nas. Tada ga moj muž pozva da ga nešto pita. Pažljivo sam gledala prema njemu dok je izlazio iz vode. Imao je oko 22-23 god. Bio je visok, lep i lepo građen. Kurac mu je i kroz kupaći izgledao impozantno.

Kad je stao ispred nas, muž ga upita koliko je sati. On nešto nerazgovetno odgovori, što nismo razumeli i shvatišmo da momak ima govornu manu. Ja se odmah setih one narodne: “kako ti Bog nešto uzme, ali zato te obilno negde nagradi”. A koliko sam ja shvatila njega je nagradio baš tamo, gde je mom mužu za njegov plan i trebalo. Ponudio ga je da sedne i počeo po malo da se šali sa njim. Odavao je utisak vrlo dobrog i bistrog momka, samo što je imao tu govornu manu.

Sunce je počelo da zalazi, pakujemo se i polazimo ka apartmanu. Na moje veliko iznenađenje muž ga poziva da pođe sa nama. Ja ga odmah pitam, štaće mu on, a već znam i odgovor. Protivim se, a njega boli kurac. Tvrdo je rešio da prvi put u životu gleda svoju ženu kako se jebe sa drugim muškarcem. Shvatam da me doveo do svršenog čina i da ću morati se pojebati sa drugim. Ali opirem se poslednjim atomima svoje volje i svoga shvatanja vernosti i morala. Govorim mu da neću, ali ne više tako ubedljivo kao ranije. Osetio je da popuštam i da ću zbog njega i ljubavi prema njemu, prihvatiti njegov plan.

Dolazimo do apartmana, a njih dvojica ostaju na terasi, dok ja odlazim u kupatilo da se istuširam. Ulazeći u kupatilo kroz prozor čujem moga muža kako ga otvoreno pita, dali hoće da me pojebe? Čulo se oduševljeno mumlanje. Dok sam se tuširala, grozničavo sam razmišljala šta i kako dalje. Mogla sam napraviti scenu i obojicu izbaciti napolje. To bi verovatno ostavilo loše posledice po naš brak. Definitivno sam prelomila i rešila da im se prepustim, pa šta bude. Po izlasku iz kupatila gde sam na golo telo ogrnula samo lagani mantilić za plažu.

Brzo su završili i muž mi kroz otvorena vrata traži peškire. Ja ih dodajem gurajući samo ruku, za koju me on hvata i uvlači pravo pod tuš, koji je i dalje radio. Voda mi natapa mantilić i on ga skida. Iz njega izroni sva lepota moga savršenog tela. U početku se branim i odbijam njegove poljupce. Nisam ni ja više mogla da izdržim. A i znam da se odbraniti ne mogu, a i što bi? Počela sam i ja njega strastveno da grlim i ljubim. Uhvatila sam ga rukom za otvrdli kurac. On poziva momka da priđe uz nas dvoje.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt