Volim ženu sa kojom imam decu – Ispovesti
Ispovesti

Volim ženu sa kojom imam decu

Volim ženu sa kojom imam decu… U braku sam sa ženom koju obožavam već 3 godine i imamo dvoje dece već. Ona ima jako zgodnu malo mladju sestru koja ima verenika.

Ja sam zet u kući pa imam tu čast da gledam ženinu sestru… Kada je bio policijski čas više smo se družili, dok je žena radila dve smene za dom zdravlja ja sam radio na njenoj seki. Tako je sve počelo jednog dana, kao iz šale.ž

BONUS:

Upoznali ste frajera online? Pošaljete li mu poruku prvi, šanse za dejt vam vrtoglavo rastu!

1. Kada su profilne slike u pitanju, 84% ljudi voli kao profilnu sliku vidjeti selfie, dok im formalne fotografije baš i nisu zanimljive.

2. Frajeri kod dopisivanja preferiraju duže poruke pa tako imate 40% veće šanse za odgovor ako je vaša poruka duža od na primjer tweeta (140 znakova).

3. Šanse za odgovor ovise o najnevjerojatnijim stvarima, a najbolji primjer za to su statistički podaci koji progovaraju o porukama koje sadrže emojije. Pa tako ako pošaljete smajlija s nosom 🙂 imate 66% veće šanse za dobiti odgovor nego ako je vaš smajli bez nosa 🙂

4. Najviše online dejtanja iliti zavođenja događa se u vrijeme između Božića i Valentinova, a statistika kaže kako je najpopularniji dan za ovakve aktivnosti 5. siječnja.

5. Da online dejtanje nije rezervirano samo za nas obične ljude, potvrđuju priznanja Adele, Ashtona Kutchera, Joan Rivers, Jenny McCarthy, Orlanda Blooma i Britney Spears, koji su se svi odreda upustili u online romantične izlete.

6. Dejtanje isključivo putem aplikacija i stranica bez dejtanja u stvarnom životu nije tako neobično kao što mislite. Dapače, istraživanja su pokazala da čak jedna trećina korisnika platformi za upoznavanje nije nikada izašla na spoj s osobom s kojom se dopisivala.

7. Dobre vibracije itekako može ubiti loša gramatika i pravopis, i to kod oba spola. Čak 43% ispitanika jezične ‘nezgode’ smatra velikim minusom.

8. Vjerojatnost da ćete od frajera dobiti odgovor znatno je veća ako vi prvi pošaljete poruku njemu. A ako još k tome spomenete izlazak, odlazak na kavu ili večeru, šanse za odgovor rastu za dodatnih 73%.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt