Svi su mi govorili da sam napravio grešku – Ispovesti
Ispovesti

Svi su mi govorili da sam napravio grešku

Svi su mi govorili da sam napravio grešku… Moja supruga je 22 godina mlađa od mene, ja imam 45. Svi iz mog društva mi govore da sam pogriješio što sam ostavio prvu ženu i porodicu zbog nje Balavica samo želi tvoj novac najčešći je komentar mojih prijatelja, i porodice. Toliko su bili uporni da sam u jednom trenutku, iako je beskrajno volim, posumnjao u njene iskrene namjere.

Slagao sam joj da idem na poslovni put na 3 dana i odsjeo u obližnjem hotelu. Odmah prvo veče sam se vratio, ali je nije bilo kod kuće. Istog trenutka sam je nazvao na mobitel. Kada sam je pitao šta radi i gdje je ona mi je rekla da je iskoristila priliku i otišla kod roditelja na selo. Obzirom da ni njeni roditelji nisu zadovoljni sa njenim izborom, tj. sa mnom i ne idemo tako često. Istog trenutka sam upalio auto i uputio se u selo odakle su njeni roditelji. Žive nekih 100 kilometara i trebalo mi je neka 2 sata. Kada sam došao već su bili svi na spavanju. Čekao sam cijelo veče da svane. Međutim, kada je svanulo, sa autom sam prošao pored njihove kuće sigurno 10-ak puta nije je bilo. Parkirao sam se nekih 100 tinjak metara dalje i čekao. 3 sata sam sjedio u automobilu. Vidio sam sve osim nje.

Tada su njeni roditelji otišli sa automobilom negdje. Nazvao sam je istog trenutka, a ona mi je rekla da upravo pije kafu sa mamom. Mama otisla, svojim očima vidio. Bilo je to prije 3 mjeseca. Nikome ništa nisam rekao.

BONUS:

Filmski maraton: naslovi koji će probuditi vašu seksi stranu!

1. Captain Phillips. Dopustite vašem frajeru da preuzme inicijativu. U trenutku kada se potpuno uživi i pomisli da on vodi igru, prevrnite ga na leđa, zaskočite ga i viknite ”Od sada sam ja kapetan!”.

2. Her. Recite mu da ne dolazi navečer k vama, a ako živite zajedno, pošaljite ga u drugu sobu. Seksajte se putem FaceTime-a ili Skypea, ali neka jedno od vas koristi isključivo glas i isključi kameru.

3. Wolf of Wall Street. Popijte sve alkoholno što imate u kući. Skinite se goli. Možete pozvati i nekoliko prijatelja. I oni neka se skinu goli. Ako uspijete proći bez uhićenja, priredite orgije!

4. American Hustle. Imate li ikakvu periku koja izgleda kao da je ispala iz 70-ih? Nemate? Onda pravac do dućana i kupite koju (barem sada imate izbora budući da traje karnevalsko ludilo). Kada se vratite kući, pustite Donnu Summer i bacite se na posao! Želite li se dodatno uživjeti u ulogu, započnite igru nekoliko dana unaprijed – dogovorite se da se nećete seksati dok se ne dogodi X stvari. Kada primjetite da je vaš dragi na rubu ludila, priuštite mu seks na kuhinjskom stolu ili u wc-u u noćnom klubu.

5. Gravity. Nabavite ljuljačku za seks i imat ćete simulaciju svemirskog seksa u bestežinskom stanju!

6. Inside Llewyn Davis. Dopustite vašoj mački da vas gleda dok se seksate. Ili psu. Ili štogod da imate!

7. Nebraska. Otiđite na putovanje i vozite se raznim lokalnim cestama. U svakom malom mjestu pronađite mjesto gdje ćete se poseksati. Divlje i neobuzdano!

8. Great Gatsby. Inicirajte predigru razbacivanjem najskupljih komada odjeće po podu. Plešite po robi. Zavodljivo gledajte jedno u drugo (svatko na svom kraju sobe) uz Lanu Del Rey kao zvučnu kulisu.

9. Desolation of Smaug. Seksajte se i pričajte jednom drugom na jeziku vilenjaka! Ne znate jezik vilenjaka? E to je vaš problem!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt