Žena mi je dobila posao u drugom gradu – Ispovesti
Ispovesti

Žena mi je dobila posao u drugom gradu

Žena mi je dobila posao u drugom gradu… Zajedno već 12. god. Prošli lepe i ružne stvari. Moja žena dobila ponudu za posao u drugom gradu. Niko srećniji od nas jer nam to napokon rešava stambeno pitanje. Živimo razdvojeno 2 meseca, ona počinje da se menja promenila boju kose, počela da se oblači provokativno da privuče mušku pažnju, počeo sam da sumnjam da ima nekog sa strane jer mi previše smrdi na prevaru kada sam je upitao za adresu njenog stana odbila da mi da.

Poverenje totalno narušeno a verovao sam joj kao sebi samom, sve se srušilo do temelja. Pored svega odlučio sam da je pratim tako sam saznao gde stanuje ali nemir mi nije dao mira u kolima sam čekao ispred njene zgrade oko 00h doživljavam špansku seriju, moja žena se nalazi sa tipom malo dalje od zgrade jasno sam video… žena mi se pustila u promet.

BONUS:

Usred potrage za ‘Gospodinom pravim’ zaglavili ste s ‘Gospodinom može proći, ali to nije to’?

1. Sve što želite je spavati s njim. (Puno seksa ne može učiniti vezu uspješnom, pa makar bio i jako, jako dobar.)

2. On ima sve osobine koje čine Gospodina Pravog. Ipak jednu stvar na listi niste čekirali – volite li ga? (Jeste li se uopće sjetili te točke?)

3. Želite više prostora kako biste imali otvorenu mogućnost da upoznate nekog novog. (Ah, kada bismo samo mogle zalijepiti najbolje dijelove svih bivših i napraviti od njih jednog Gospodina Savršenog.)

4. Jedini razlog zašto ste s njim je to što ne želite biti sami. (Singl status nije toliko loš, vjerujte nam.)

5. Od početka ste vašu vezu smatrali privremenom. (Kada upoznate čovjeka svog života, njega ćete, naravno, napustiti.)

Vaša mama/najbolja prijateljica/pas ga vole više nego vi. (Samo zato što svi misle da je on savršen za vas, ne znači da se morate složite s tim.)

6. Ne nedostaje vam kada niste zajedno. (Ako ne primjećujete da ga nema, pa… vjerojatno mu i nije mjesto pokraj vas.)
Pa, razmislite dobro o ovome…

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt