Zaposlila sam se prvi puta u životu – Ispovesti
Ispovesti

Zaposlila sam se prvi puta u životu

Zaposlila sam se prvi puta u životu… Imam 35 godina i moj muž me zaposlio kod jednog njegovog prijatelja da radim kao sekretarica, javljanje na telefone i tako to. Ovo mi je prvi posao u životu, nikada nisam radila niti sam pomišljala da ću ikada raditi, ali eto desilo se.

Međutim, odmah prvog dana taj prjatelj mog muža me napastvovao na radmom mjestu. Odbijala sam ga, molila da prestane, ali bio je baš nasilan. Nakon toga sam bila baš van sebe, prvi puta u životu sam bila sa nekim muškarcem, a da nije moj muž i najgore od svega nakon toga sam bila sretna, …

DOPALO MI SE i tada sam osjetila nešto što u svom životu nikada nisam.

BONUS:

12 žena podijelilo najluđe stvari koje su ikad napravile za frajere i odjednom se osjećamo puno normalnije

Prije nego krenemo, bit ćemo fer; svi smo mi bar jednom malo previše poludjele za frajerom koji to definitivno nije zaslužio i sve se mi tome (nadamo se) danas slatko smijemo.

Ipak, neke su otišle korak dalje jer priče koje slijede zvuče apsolutno nezamislivo. U sklopu još jednog prezabavnog TikTok trenda, djevojke su odlučile podijeliti priče o najluđoj stvari koje su napravile za frajera onda kad su u njega bile slijepo zaljubljene, a njihova će vas priznanja pošteno nasmijati i vrlo vjerojatno natjerati da preispitate neke svoje odluke. Mi definitivno jesmo.

1. “Nakon što sam saznala da me dečko prevario, obje nas je natjerao da održimo govore o tome zašto bi trebao odabrati jednu od nas. Nakon što je odabrao mene, odvela sam ga na večeru i obasipala poklonima u znak zahvale.”

2. “Objavljivala sam slike i lutke muškog manekena da moj bivši bude ljubomoran.”

3. “Odglumila sam cijeli party otkrivanja spola djeteta kako bi bivšeg navela da misli da sam trudna i da mi se javi.”

4. “Kad sam prošetala gradom s potpunim strancem kojega sam natjerala da se fotka sa mnom kako bi jedan drugi frajer bio ljubomoran.”

5. “Nakon što sam saznala da se frajer s kojim sam se dopisivala dopisuje i s drugim curama, javila sam se njegovom omiljenom reperu i zamolila ga da objavi fotku sa mnom kako bi izazvala ljubomoru. Poludio je.”

6. “Odglumila sam vlastito vjenčanje kako bih se osvetila bivšem. Imala sam sve; od lažnog muža pa do profesionalnog fotkanja.”

7. “Pravila sam se da sam na ludom partyju kako bi bivši bio ljubomoran. Zapravo sam bila kod kuće i fotkala se kako ispijam čašice ledenog čaja.”

8. “Nakon što me bivši prevario, kupila sam stjenice i posula ih po njegovom krevetu tako da ih dobije svaka cura s kojom bude spavao… a i on.”

9. “Kada me bivši prevario, ulogirala sam se u njegov korisnički račun na fakultetu i obrisala mu sve zadaće.”

10. “Prevario me pa sam ostavila njegovu adresu na stranici Jehovinih svjedoka.”

11. “Morala sam se svađati s njim svaki put kad bih poželjela da se konačno istušira.

12. “Kada sam se ozbiljno potrudila povećati uhvaćenu ribu u Photoshopu kako bih ga impresionirala.”

13. “Bivši me prevario pa sam mu u ventilaciju sakrila svježa jaja.”

14. “Onda kad sam doktorirala Photoshop i stvorila novog dečka kako bi moj bivši bio ljubomoran.”

15. “Nakon što me dečko prevario, razgovarali smo o tome i rekla sam mu da me nazove sljedeći put kad bude razmišljao o tome da me prevari da ga odgovorim od toga.”

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt