Zaljubila sam se u momka od rođene kćerke, odmah čim sam ga prvi put vidjela: Imam 47 godina, a on samo 22 i gIupo je reći da mi može biti sin – Page 6 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Zaljubila sam se u momka od rođene kćerke, odmah čim sam ga prvi put vidjela: Imam 47 godina, a on samo 22 i gIupo je reći da mi može biti sin

– Hoću da te gledam dok te jebem
– Okejj

Gledala je i ona mene. Ljubio sam sam je po celom licu. Disala je duboko, izvrtala oči od uživanja.

– Drži taj tempo, jebi me ne staj, isto tako, mislim da ću svršiti… hhhhoću, hoćuuu, blizu sam,nastavi (nazvala me po imenu)

– Svrši na kurac svog drugara, ahhh

Osećao sam kako me mišići njene pičkice stežu veoma jako i u naglim trzajima je svršavala, polu osvetljena soba bila je idealna da je gledam sve vreme kako je lepa i koliko uživa. Oboje smo mislili da sanjamo. Svršila je glasno i divlje dok sam je ljubio i držao isti tempo. Uspeo sam da se suzdržim da ne podivljam i ne razvalim je… biće vremena za to pomislio sam. Bio sam i ja blizu, uspravio sam se i gledao kako udaram u njene guzove, držao sam je za kukove i navlačio sve brže, osećao sam da se bližim kraju. Izvadio sam ga i prvi mlaz joj je izleteo po leđima, ostali su padali na obe njene polutke i između guzova. Režao sam kao tigar dok sam izbacivao spermu. Ustala je odmah i obrisala se peškirom koji je bio na krevetu. Tada sam mogao videti da je njena pička bukvalno napravila baricu na posteljini. Iscedila je sokove u ogromnoj količini. Pokrili smo se ćebetom i pričali o celoj situaciji. Shvatio sam da sam bukvalno vodio ljubav sa njom. Sada je bila moja. Sve se promenilo za 30 minuta.

– Marina?
– Hej – držala je glavu na mojim grudima dok sam je mazio po kosi.
– Znaš da si sada moja?
– Znam. Sada to i želim.

Nakon veze od godinu i po dana sa Marinom, rakinuli smo i sada kada se sretnemo kao stranci smo na ulici. Nedavno sam je video. Pogledala me je na kratko i nastavila svojim putem.

Pitao sam se: Da li je vredelo?

Previous page 1 2 3 4 5 6
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt